Nejlepší světový salon krásy 2021

Kategorie: Novinky a zajímavosti

Mojekrasa

Do soutěže o nejlepší salony krásy na světě se zapojují luxusní firmy zabývající se poskytováním kosmetických služeb, jako je péče o obličej, make-up, vlasový styling, manikúra atd. Vítězem soutěže je už podruhé rakouský salon Kosmetikinstitut Aurora z Innsbrucku – kosmetik-aurora.at.

„Technická dokonalost. Výsledky první třídy.“

Vizí kosmetického salonu AURORA je přinášet krásu z rukou odborníků náročným zákazníkům s vytříbenými smysly a zkušenostmi, kteří hledají prostor a čas, aby si dopřáli bezpečné a klidné místo.

Díky odborným znalostem, technologiím a know-how na profesionální úrovni a také špičkovým světovým produktům jsme schopni uvést naši vizi k životu na velmi zvláštním místě v Innsbrucku, hlavním městě Alp.

V celém salonu krásy AURORA chceme zpomalit tempo. Zviditelnit klid a pohodu v místnostech zaplavených světlem – a věnovat vám naši plnou pozornost a čas zpomalit v rámci osobních konzultací a nejexkluzivnějších ošetření obličeje.

Profesi kosmetičky a její kořeny chápeme jako řemeslo. A jako umění, které spojuje jak technické know-how a lékařské znalosti, tak porozumění a správné zacházení s nástroji. Jako váš tým AURORA zaručujeme pozornost a empatii, stejně jako nejvyšší úroveň odbornosti a nejlepší produkty na trhu.

World Spa Awards (WSA) slouží k oslavě a ocenění vynikajících výsledků v lázeňské a wellness turistice prostřednictvím každoročního programu udělování cen. Cílem WSA je inspirovat výjimečné standardy a propojit lázeňské spotřebitele s těmi nejlepšími v lázeňské a wellness turistice.

Zdroj: worldspaawards.com

Fotografie

Komentáře