Novinka: Gliss Kur Purify & Protect - pečující řada pro vlasy ve znečištěném ovzduší

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

První pečující řada od Gliss Kur pro vlasy ve znečištěném* městském ovzduší. Život ve městě má spoustu výhod, ale na druhou stranu se dokáže negativně podepsat i na našem zdraví a kráse. Se stresem a uspěchaným životním stylem se vypořádat můžeme, ale těžko ovlivníme stav špinavého ovzduší, které nás obklopuje. Přitom prach, výfukové plyny a další nečistoty mají prokazatelně negativní vliv na naši pleť i vlasy. V kombinaci s UV zářením vedou k vysušování pokožky hlavy, vlasy jsou pak tenké, lámavé a náchylné k poškození.

Řešením je správná péče. Proto Gliss Kur přichází s první řadou pečující vlasové kosmetiky proti znečištění Gliss Kur Purify & Protect, která chrání vlasy před negativními vlivy života ve městě.

Nová řada Gliss Kur Purify & Protect proti znečistění nabízí ultralehkou recepturu s keratinovým sérem a výtažky ze semen moringy., což je rostlina známá díky svým schopnostem vázat na sebe nečistoty. Na povrchu vlasů dokáže vytvořit neviditelný film, který následně chrání vlasy před okolními vlivy jako jsou znečištěné ovzduší a prach.

Rostlina moringa (Moringa Oleifera), pochází ze severní Indie, kde je již dlouhá léta ceněna pro své antioxidační a čisticí účinky. Semena se získávají ze zralých lusků této rostliny a v Indii se používají například k čištění vody. Extrakt z těchto semen v receptuře řady Gliss Kur Purify & Protect poskytuje vlasům ochranu před znečištěním a škodlivinami. Keratinové sérum regeneruje stávající poškození vlasů a přispívá k jejich posílení a ochraně. Vlasy jsou pak po použití produktů Purify & Protect krásně hebké, zářivé a vyživené.

Nová řada Gliss Kur Purify & Protect neobsahuje silikony ani umělá barviva, naopak nabízí vše, co ženy žijící ve městech pro ochranu svých vlasů potřebují.

Portfolio řady Gliss Kur Purify & Protect:

  • Šampon Gliss Kur Purify & Protect – 250 ml / 400 ml – 79,90 Kč / 119,90 Kč

Čistí vlasy, které byly vystaveny působení znečištěného ovzduší a napravuje škody způsobené volnými radikály v atmosféře.

  • Balzám Gliss Kur Purify & Protect – 200 ml – 79,90 Kč

Chrání vlasy před působením nečistot ve vzduchu, vyhlazuje je a napravuje škody způsobené volnými radikály.

  • Ochranný sprej Gliss Kur Purify & Protect – 75 ml – 139, 90 Kč

Vytváří na vlasech ochranný film, který odpuzuje prach a další nečistoty obsažené ve vzduchu. Zanechává vlasy krásné, zdravé a bez známek stresu. Ochranný sprej Gliss Kur Purify & Protect Protective je ideální pro každodenní použití. Můžete jej aplikovat ráno, než vyrazíte do práce a vzít ho s sebou do kabelky, takže ho můžete znovu použít, než se na konci dne vydáte domů. Budete-li ho používat v kombinaci s novým šamponem a balzámem Gliss Kur Purify & Protect, poskytnete vašim vlasům dokonalou ochranu před stresem a negativními vlivy znečištěného městského prostředí.

Nová řada Gliss Kur Purify & Protect pro ochranu před negativními vlivy života ve městě je k dostání v obchodech od srpna 2018.

  • ochrana proti prachu

Fotografie

Komentáře