NOVINKA: Syoss SalonPLEX Inovace profesionální vlasové péče na doma

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Nešetrná péče, chemické ošetření, neustálé vysoušení horkým vzduchem, kulmování nebo žehlení. To jsou nejčastější příčiny poškození vlasů, které je pak vidět na první pohled. Poškozené vlasy vypadají suše a matně a jsou náchylné k lámání a třepení konečků. Řešení nyní nabízí revoluční regenerační technologie značky Syoss, jež nyní pomůže zmírnit poškození vlasů a zajistí jim opět zdravý vzhled.

Nová řada vlasová péče Syoss SalonPLEX pomáhá chránit vlasy před chemickými nebo mechanickými vlivy, aby vaše vlasy vypadaly stále jako ze salonu.

Výkonná receptura nové řady Syoss SalonPLEX s profesionální plex technologií regeneruje poškozené vazby ve vlasových vláknech a doplňuje vnitřní strukturu vlasu. Navíc uzavírá posilující účinné látky do nitra vlasu a přináší tak dlouhotrvající výsledky.

Syoss nabízí perfektní výsledky v péči o vlasy jako ze salonu každý den. Revoluční SalonPLEX regenerační systém zahrnuje šampon, kondicionér a sérum. V dubnu se řada rozšíří ještě o intenzivní regenerační kúru. Inovativní trojí účinnost receptury regeneruje a vyživuje vnitřní a vnější strukturu vlasu. Minerální a organické kyseliny pomáhají navázat poškozené vazby vlasového vlákna – výsledkem jsou regenerované a zářivé vlasy.

Portoflio řady Syoss SalonPLEX

Šampon Syoss SalonPLEX, 500 ml, 129,90 Kč – Regeneruje miliony poškozených vazeb vlasových vláken a představuje dokonalou regeneraci pro vaše vlasy.

Kondicionér Syoss SalonPLEX, 500 ml, 129,90 Kč – Použijte ho po jemném umytí vlasů šamponem Syoss SalonPLEX a zanechá vlasy až třikrát poddajnější.

Sérum Syoss SalonPLEX, 100 ml, 139,90 Kč – Zajistí vlasům okamžitou a hloubkovou regeneraci, jemnost a lesk.

Produkty vlasové péče Syoss SalonPLEX jsou k dostání od února 2017.

Fotografie

Komentáře