Objevte mystický rozměr energetické léčivé masáže

Kategorie: Top salony

Mojekrasa

Centrum energetických masáží nabízí komplet služeb pomáhajících se nejen uvolnit a zrelaxovat jednorázově, ale dostanete i mnoho rad a tipů, jak si uvolnění udržet v běžném životě. Kromě masáží a poradenství nabízí i výuku a semináře, které vás zasvětí do světa záležitostí mezi nebem a zemí, zásadně spojenými s naším tělem i prožíváním. Masáže Na Kozině, před kterými snadno zaparkujete, najdete Na Kozině 9 v Mladé Boleslavi. Nechte se hýčkat a uvolněte vaše tělo i mysl.

Energeticko – tantrická masáž

Energeticko-tantrická léčivá masáž je smyslná, uvolňující masáž celého těla nejen teplým olejem, ale i horkými ručníky a jemnými předměty a je prováděná v intimním a bezpečném prostředí. Po úvodní konzultaci je dohodnut průběh masáže vzhledem k individuálním potřebám klienta. Po osvěžující sprše se setkáte s masérkou u úvodního rituálu. Tantrická masáž je určena nejen pro muže, ale také pro ženy, které jsou oproti mužům mnohem citlivější a nabízí jim často mnohem intenzivnější zážitek. Jakmile jej vyzkoušíte, budete si jej chtít zopakovat.

Objednejte se do salonu Masáže na Kozině

Masáž pěti smyslů/pěti elementů i Lomi – lomi

Další úžasnou a oblíbenou masáží pro ženy je Masáž pěti smyslů/pěti elementů, která hýčká tělo, duši i všechny smysly včetně sluchu a čichu. Masáží to začíná, ale zdaleka nekončí. Havajská energetická masáž Lomi – lomi je velmi uvolňující. Jde o masáž celého těla, která pracuje i s lávovými kameny, které mají schopnost udržet teplo a umí prohřát i ty svaly, které potřebují uvolnění, jehož není snadné dosáhnout jen ruční masáží.

Klasická neboli švédská sportovní masáž celého těla zase dokáže uvolnit a zregenerovat vaše tělo i mysl. Záleží jen na vás, kterou z masáží si vyberete.

De-Armouring

Koncept De-Armouring říká, že si postupně během života skrze různé negativní prožitky a události, kdy jsme neprojevili naše skutečné emoce, ukládáme negace do svého těla. Ty je třeba objevit, uvolnit a odvést z těla. De-Armouring není jen o tlaku prstemi na tělo, ale také o současné uvolňování energie.

Objednat se můžete dle individuální potřeby a platba je zatím možná pouze v hotovosti.

Neváhejte vyzkoušet jedinečné masáže i semináře, které rozhodně stojí za to absolvovat. Udělejte si čas na sebe a nalezněte uvolnění pro tělo i mysl.

Kontakt

Masáže na Kozině

Na Kozině 9

Mladá Boleslav

Tel.: +420 775 609 890

Kompletní nabídku masáží najdete na www.schamanka.cz/nabidka-sluzeb

Komentáře