Oči jsou okno do naší duše. Dopřejme jim tu nejlepší péči od Laboratoires Renophase

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Oči jsou věčné téma nejen pro ženy. Je to naše okno do duše a my přirozeně máme potřebu o oči a s nimi spojené oční okolí, pečovat tak, aby o nás vypovídaly jen to nejlepší.

Ač se to na první pohled nezdá, oční okolí je během celého dne velmi namáhané. Nejen že podléhá přirozenému stárnutí naší pokožky, ale denně ho líčíme, nešetrně odličujeme, někdy málo spíme, pláčeme, nebo si unavené oči prostě mneme. Vzhled ovlivňuje i běžná mimika a někdy na něm zanechá stopy i drobné poranění. Díky všem těmto aspektům není šance se vyhnout vráskám, váčkům či dokonce tmavým kruhům pod očima.

Kvalitní kosmetika může výrazně pomoci

Asi žádná z žen nestojí o nevzhledný výraz, a tak se všemožně snažíme maskovat nedostatky korektorem, make-upem. Používáme všelijaké zaručené krémy a séra, které mnohdy přináší účinky jen při pravidelném používání a někdy až po mnoha aplikacích. Nežli maskovat nedostatky, je vždy lepší docílit zdravého a pěstěného vzhledu pleti. Protože zdravá pleť je opravdu krásná. Proč tedy zůstávat u běžné kosmetiky a nezkusit něco nového a trvanlivějšího?

Brněnské kosmetické studio SlimFOX nyní nabízí péči o oční okolí od firmy Laboratoires Renophase, která přišla na trh s ošetřením očního okolí za pomocí radiofrekvece.

Viditelného efektu si lze všimnout hned po prvním ošetření. Obnoví strukturu pleti, a zároveň docílí tzv. 3D efektu, oční okolí viditelně projasní a pleť je pružnější.

JAK PROBÍHÁ OŠETŘENÍ S RADIOFREKVENCÍ?

  • odlíčení pleti vhodným přípravkem Renophase podle aktuálního stavu pleti,

aplikace vhodného produktu pro vaše oční okolí: aplikace glukonolaktonu (pro citlivou pleť),

  • aplikace séra DETOX, které urychluje detoxikaci a zbavuje pleť nepotřebného odpadu,
  • aplikace vyhlazujícího séra proti vráskám SKIN RELAX s obsahem komplexu HEXAPEPTIDU 8, PENTAPEPTIDU 18 a DIOSGENINU,
  • aplikace intenzivního vyhlazujícího a rozjasňujícího séra RETINOL do vějířovitých vrásek na vnější straně oka,
  • reaktivace buněčných funkcí pleti pomocí RENEWLIFT chronodifuze, která se používá na kožní ochabnutí, mimické vrásky, ztrátu pevnosti pleti a lifting,
  • regenerace pleti pomocí bipolární rezistentní radiofrekvence

Fotografie

Komentáře