Odhalte tajemství mladistvé a zářivé pleti s Profhilo - revoluční péče o pleť, o které všichni mluví!

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Profhilo je inovativní ošetření pleti, které se stává stále populárnější. Tento postup pomáhá hydratovat a zlepšit texturu pokožky, a to bez nutnosti chirurgických zákroků. Profhilo byl vytvořen jako neinvazivní způsob, jak obnovit zdraví pokožky a bojovat proti stárnutí.

Jak to funguje?

Profhilo se skládá z roztoku hyaluronové kyseliny, který se injektuje do pokožky. Tento roztok pomáhá stimulovat produkci kolagenu a elastinu, což jsou dvě důležité složky, které udržují pokožku pružnou a zdravou. Díky tomu, že stimuluje tvorbu těchto složek, pokožka se stává hladší, pevnější a hydratovanější.

Výhody ošetření Profhilo

Profhilo nabízí mnoho výhod pro ty, kteří chtějí zlepšit vzhled své pleti. Patří mezi ně:

Zlepšuje texturu pleti: Profhilo pomáhá vyhladit jemné linie a vrásky a zlepšit texturu pokožky.

Hydratace: Profhilo je hydratačním roztokem, který pomáhá udržovat pokožku hydratovanou.

Vylepšuje pružnost pokožky: Profhilo stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu, což pomáhá udržovat pokožku pružnou a pevnou.

Neinvazivní: Profhilo je neinvazivním způsobem, jak obnovit zdraví pokožky bez nutnosti chirurgického zákroku.

Proces ošetření Profhilo

Profhilo se podává injekčními jehlami do pokožky. Ošetření zahrnuje dvě injekce, které se aplikují do pokožky ve vzdálenosti 2–3 cm od sebe. Tento postup je obvykle bezbolestný, ale může být mírně nepohodlný v oblastech, kde je pokožka tenká.

Celý proces ošetření Profhilo obvykle trvá přibližně 30 minut a je minimálně invazivní. Po aplikaci může být pleť mírně zarudlá nebo oteklá, ale tyto příznaky obvykle odezní do několika hodin nebo dnů po ošetření.

Délka léčení Profhilo

Výsledky Profhilo jsou viditelné po několika týdnech po ošetření. Většina lidí potřebuje dvě ošetření v rozmezí 4 týdnů. Poté je doporučeno opakovat ošetření každých 6–12 měsíců.

Kontraindikace Profhilo

Existují některé kontraindikace, které by měly být zohledněny před ošetřením Profhilo. Mezi tyto kontraindikace pat­ří:

Alergie na kyselinu hyaluronovou: Lidé, kteří mají alergii na kyselinu hyaluronovou, by se měli vyvarovat ošetření Profhilo.

Akutní infekce nebo onemocnění: Lidé, kteří trpí akutní infekcí nebo onemocněním, by se měli vyhnout ošetření Profhilo, dokud se neuzdraví.

Těhotenství nebo kojení: Ženy, které jsou těhotné nebo kojí, by se měly vyhnout ošetření Profhilo, neboť nebylo dostatečně prozkoumáno, jak může ovlivnit zdraví matky a dítěte.

Autoimunitní onemocnění: Lidé, kteří trpí autoimunitním onemocněním, by se měli poradit se svým lékařem před tím, než se rozhodnou podstoupit ošetření Profhilo.

Zánětlivé onemocnění pleti: Lidé, kteří trpí zánětlivým onemocněním pleti, by se měli vyhnout ošetření Profhilo, neboť může mít negativní vliv na průběh onemocnění.

Krvácení: Lidé, kteří mají sklon k nadměrnému krvácení, by se měli poradit se svým lékařem před tím, než se rozhodnou podstoupit ošetření Profhilo.

Je důležité si uvědomit, že toto není úplný seznam kontraindikací a každý případ by měl být posuzován individuálně. Proto je nezbytné poradit se s kvalifikovaným lékařem před tím, než se rozhodnete podstoupit ošetření Profhilo.

Komentáře