Olivový olej a přírodní kosmetika: Tradice a kvalita spojené v značce El Tendre

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Olivový olej není jen prostředek k vaření, ale také klíčový prvek zdravé středomořské stravy s mnoha výhodami pro lidský organismus, jak vnitřně, tak zevně. A právě spojení těchto přínosů s dlouholetou tradicí výroby nese značka El Tendre, která nám přináší prvotřídní olivové oleje a přírodní kosmetiku.

Rodinná tradice a kvalita

Začátky společnosti El Tendre sahají až do roku 1839, kdy pan García převzal podnik po svém tchánovi. Již více než 180 let se tradice výroby olivových olejů předává z generace na generaci, zachovávající nejčistší tradiční umění zpracování oliv. Pan García, zakladatel společnosti El Tendre, se dělí o své tajemství pro zdraví a krásu, které spočívá v olivovém oleji, nazývaném také „zlato Španělska“. „Olivový olej je pro naše zdraví a krásu velmi důležitý a proto je ceněný jako zlato,“ říká García. „A já jsem hrdý, že naše rodinná tradice výroby tohoto zázračného oleje trvá již po 6 generací.“

Výrobní proces

Olivové oleje značky El Tendre jsou vyráběny metodou lisování za studena a pouze mechanickým postupem, což je tradiční postup využívaný již po tisíciletí. Tento způsob výroby zajišťuje zachování všech prospěšných vlastností oleje, které tak přináší maximální užitek pro naše zdraví, zejména pak pro srdce a mozek.

Přírodní kosmetika El Tendre

Kromě prvotřídních olivových olejů nabízí značka El Tendre také přírodní kosmetiku. Jejich produkty jsou bohaté na vitamíny A, D, E a přírodní antioxidanty, díky obsahu extra panenského olivového oleje a Aloe vera. Tyto přírodní složky chrání naši pokožku před škodlivými vlivy vnějších elementů a zároveň ji hydratují a posilují.

Péče o pleť

Produkty jsou navrženy tak, aby poskytovaly hlubokou hydrataci, výživu a ochranu před škodlivými UV zářením. Díky kombinaci přírodních aktivních složek, jako je extra panenský olivový olej a kyselina hyaluronová, poskytují tyto produkty pleti potřebnou péči a zanechávají ji zářivou a mladistvou.

Ochranný krém s faktorem 50+

Krém s ochranným faktorem 50+ nabízí komplexní péči o vaši pleť. Jeho výhody však nekončí jen ochranou před slunečním zářením. Hloubkově hydratuje a dodává potřebnou výživu pleti, redukuje vrásky i drobné linky a účinně zabraňuje vzniku dalších. Bohaté složení neutralizuje volné radikály a chrání pleť před předčasným stárnutím. Díky tomu pleť vyhlazuje, zjemňuje a dodává jí pružnost, zanechává ji také rozjasněnou s mladistvým vzhledem.

Krém proti vráskám

Nabízí efektivní účinky. Zaměřuje se zejména na boj proti vráskám. Stejně jako předchozí produkt poskytuje hloubkovou hydrataci, dodává potřebnou výživu pleti a chrání ji hlavně před předčasným stárnutím. Jeho účinnost spočívá v kombinaci přírodních aktivních složek, které zanechávají pleť pevnou, svěží a nádherně zářivou.

Hydratační sérum na obličej

Hydratační sérum na obličej je dalším klenotem z nabídky El Tendre. Jeho lehká textura a účinná kombinace aktivních složek, včetně extra panenského olivového oleje, Aloe Vera a kyseliny hyaluronové, poskytují intenzivní hydrataci, sjednocují tón a zlepšují vzhled pleti. Toto sérum restrukturalizuje pleť, navrací jí pružnost a pevnost, a díky své lehké textuře se rychle vstřebává, zanechává ji pevnější, pružnější a jemnější.

El Tendre nenabízí pouze výše uvedené produkty, ale také další, jako je balzám na rty, krém na tělo a ruce a mnohem více. Značka El Tendre spojuje tradici, kvalitu a přírodní ingredience ve svých produktech, které jsou prospěšné jak pro naše zdraví, tak pro krásu naší pleti. S více než 180 lety zkušeností a péčí o každý detail je El Tendre synonymem prvotřídního olivového oleje a přírodní kosmetiky, která nám pomáhá udržovat zdravou a krásnou pleť.

El Tendre – zdraví a krása zevnitř i zvnějšku.

Web: eltendre.cz FB: El Tendre 1939

Fotografie

Komentáře