Paní Lucka a její proměna - jak dopadla?

Kategorie: Proměny

Mojekrasa

Lucka se do proměny přihlásila proto, že byla zvědavá, co jí poradí odborníci na make-up, vlasy i styling. Ne, že by sama nevěděla kudy kam, ale jak říká, dobrá rada se vždycky hodí.

Jak proměnu hodnotí Ela Zelenohorská, která proměnu provedla?

Volba líčení a postup: Lucka má jemný a nenápadný vzhled, proto jsem se rozhodla podtrhnout její ženskost.

Vybrala jsem odstíny, které lichotí její barvě očí a tónu pleti, nanesla jsem je spíš decentně, aby se to hodilo i k její profesi a dennímu využití. K tunice, jakou zvolila stylistka, jsem líčení przpůsobila, volila jsem podzimní barvy.

Na víčko jsem nanesla broskvové stíny a z vnějšího koutku oka bordó, nakolik Lucka nosí brýle, bylo třeba jemně oko zvýraznit šedočernou tužkou a řasenkou.

Pleť jsem sjednotila krycím make-upem a korektorem, nakolik Lucka má trošku problematickejši pleť, a zafixovala pudrem. Nakonec jsem ji vrátila broskvovou tvářenkou zdravý vzhled a na rty nanesla jemnou broskvově-krémovou rtěnku.

Doporučení klientce: Jelikož Lucka upřednostňuje jenom jemné nenápadné líčení a má problematickou pleť, doporučuji používat více krycí make-up a korektor…

Není třeba si make-upem vytvořit na obličeji takzvanou masku, kde nepřesvitá pokožka, stačí lehce nanést make-up, který sjednotí pleť, a malé nedostatky poté překrýt lokálně korektorem, tím dosáhneme jednotného vzhledu, který je příjemný na pohled i při denním světle.

Nesmí zapomínat na tvářenku, která dodá pleti zdravý vzhled, a na rty nanést případně jenom tónovací lesk.

Použité přípravky: M.A.C Cosmetics

Líbí se Vám proměna? Sdílejte ji na FB nebo se podělte o Váš názor v komentáři pod článkem.

Sledujte nás na Facebooku: www.facebook.com/salonykrasycz

Sledujte nás na Instagramu: www.instagram.com/salony_krasy.cz

Pokud jste fanouškem proměn a baví vás krásné věci, přidejte se k fanouškům stránky Krásná dnes na Facebooku a nenechte si ujít i další články z rubriky Proměny

#inspirace #promena #vizazista #krasnadnes

Fotografie

Komentáře