Pánové, zařaďte do šatníku pár triček. Jsou pořád in!

Kategorie: Pro muže

Mojekrasa

Pokud existuje nějaký kousek oblečení, který se nikdy nezají, pak je to pánské tričko. Mimo jiné i proto, že ho lze nosit na tisíc způsobů, v zimě i v létě. Chcete poradit, jak je vybírat a nosit?

Moderní tričko může mít mnoho podob

Trička s krátkým i dlouhým rukávem, tílka a polokošile – to vše se může stát základem vašeho šatníku. Elegantní polotrička v posledních letech znovu šplhají na vrchol popularity, především proto, že představují unikátní kombinaci ležérního, sportovního stylu a luxusu. Jsou tak vhodná jak na volnočasové aktivity, tak do práce pod sako. Jen je nenoste s postaveným límečkem! Co se týká střihu, volným tričkům už pomalu zvoní hrana. V módě jsou přiléhavé slim modely, ve kterých ukážete svaly a hrudník.

Potisky: ano, nebo ne?

Populární jsou trička s motivem i bez. Obecně platí, že záleží na příležitosti. Například vtipné pánské tričko skvěle vyjádří váš postoj na dovolené, na akci s kamarády nebo na rockovém koncertě, nehodí se však do zaměstnání ve firemním prostředí. Neotřelý designový potisk, to už je jiná. Jen vy můžete posoudit, kdy, jak a kde vyjádřit svůj osobitý styl.

Důraz na kvalitu

Do šatníku moderního muže jednoduše nepatří umělohmotné náhražky ani trička tak tenoučká, že se v nich po prvním vyprání vytvoří díry. Kvalitní materiál je základem úspěchu. U triček jednoznačně vede bavlna, a to i z hlediska komfortu při nošení – budete se v ní cítit příjemně, a navíc výborně saje pot. Zaměřte se přitom na výrobky s vyšší gramáží, jsou kvalitnější a mají delší životnost. Sázkou na jistotu jsou pánská tílka ze specializovaného e-shopu Taxido.cz, který je doslova rájem pro moderního muže s alespoň minimálním zájmem o styl.

Jak je nosit?

Ideální jsou přirozeně k džínám a sportovním kalhotám, elegantní variantu ovšem užijete i pod sako či pánskou vestu. V zimních měsících můžete vrstvit a vzít si teplejší tričko třeba pod svetr. Trička s potiskem se dají dobře kombinovat s rozepnutými košilemi. V šatníku by vám nemělo chybět pár kousků v černé a bílé, které lze sladit naprosto se vším, v létě pak noste tričko jen tak a nechte rozehrát barvy.

Komentáře