Plný kalendář po návratu z dovolené? Díky online rezervačnímu systému ano!

Kategorie: Pro odborníky

Mojekrasa

Léto je tady a většina z nás se chystá na dovolenou. Delší, kratší nebo několik pobytů v různých obdobích. Pokud patříte k těm, kteří dovolenou stále odkládají z obavy o výdělek po svém návratu, vězte, že díky online rezervačnímu systému můžete k moři či do hor vyrazit ihned a bez obav. Objednávání klientů na období po návratu z dovolené totiž zajistí za vás.

Když odjedu, propásnu desítky hovorů od klientů, kteří se chtějí objednat do mého salónu. Až se vrátím, dlouho mi potrvá, než opět zaplním kalendář. Místo, abych vydělal či vydělala peníze, o něž jsem přišel nebo přišla během svého pobytu na dovolené, budu pár týdnu třít bídu s nouzí. Uvažujete podobným způsobem, a proto se zdráháte odjet? Už se nemusíte bát, online rezervační systém Reservio vyřeší tento problém za vás.

Chystáte se na dovolenou? Dejte o tom vědět s předstihem

Jak? Jednoduše. Několik týdnů (nebo i měsíců, pokud o dovolené víte dostatečně dopředu) nastavíte v systému dny, během kterých nebudete na provozovně. Online rezervační systém je automaticky zaznamená a nedovolí, aby si kdokoliv na tyto dny rezervoval termín.

To však neplatí o dnech před a po vašem pobytu, ty zůstanou k rezervaci dostupné po celou dobu. Vaše klientky tak pravděpodobně rezervují nejbližší možný termín mimo dny vaší dovolené. Jsou spokojené, protože řešení nedostupnosti jimi požadovaného termínu se automaticky vyřešilo nabídnutím nejbližších dostupných. Stejně tak se můžete radovat i vy, neboť kalendář se již s předstihem plní i na dny po návratu z dovolené.

Výhodné pro všechny, že ano?

Rezervační systém pracuje za vás

Další výhodou online rezervačního systému je jeho flexibilita. I když vy se sluníte na plážích v Chorvatsku, on stále pracuje za vás a přijímá nové objednávky. Nemusíte být nervózní, že zatímco vy si užíváte zaslouženého volna, v salónu nepřetržitě vyzvání telefon a naštvaných klientek přibývá.

Reservio rovněž umožňuje automatické potvrzení rezervace, avšak jen ve chvíli, kdy mu to dovolíte. Pokud tedy běžně schvalujete veškeré online rezervace ručně (i to nastavení systému umožňuje), ale nyní nechcete, aby klientky čekaly na potvrzení několik dní, stačí změnit nastavení systému a povolit automatické potvrzení rezervací provedených ve dnech, kdy jste pryč.

Další výhody online rezervací? Správa klientů i připomenutí návštěvy

Stále váháte, zda se online rezervace hodí právě pro vás? Vězte, že Reservio má řadu dalších výhod. Kromě flexibility a ceny (základní balíček 40 rezervací měsíčně je zdarma!) je to například přehledný seznam všech objednávek, jednoduchá správa klientů či možnost připomenout jim, že jsou objednáni na určitý termín a zabránit tak škodám, když nedorazí.

Komentáře