Podívejte na neuvěřitelnou proměnu maminky Evy!

Kategorie: Proměny

Mojekrasa

Eva je maminkou dvou dětí, chodí do práce a často má všeho až nad hlavu. To je také důvodem, proč na sebe nemá tolik času a zbytečně vypadá starší, než ve skutečnosti je. Do proměny se prý přihlásila trochu ze zvědavosti a hlavně měla chuť vyzkoušet něco nového pod taktovkou profesionálů.

Volba líčení a postup: Vzhledem k tomu, že stylistka zvolila tričko se zlatou aplikaci a doplnňky působily luxusně, rozhodla jsem se líčení pojmout stejně s luxusem. Na oči jsem nanesla zlaté stíny, do kterých jsem z vnějšího koutku oka zapustila zlatohnědý stín a zadefinovala tvar oka hnědou linkou, řasy zvýraznila černou řasenkou. V kombinaci těchto fareb krásně vynikly Evy modré oči.

Pleť jsem zjednotila a dotónovala lehkým make-upem, zmatovala pudrem, tvářenku jsem volila v jemném matném růžovém odstínu a na rty nanesla krémovou rtěnku rovněž v odstínu tvářenky, aby celkový vzhled působil jednotně.

Doporučení klientce: Nakolik Eva upřednostňuje jemné denní líčení, doporučuji používat zejména jemné naturální barvy jako hnedou, béžovou… nebát se na oči nanést odstíny s tónem do oranžova, kde vynikne krásná barva modrých očí, všechno ladit tón v tónu, tak docílí jemného nenápadného líčení, vždy ale třeba použit řasenku. Pleť je bezchybná, stačí použít zjednocující make-up nebo BB Creme, jako Eva i používá, a zafixovat transparentním pudrem a zakončit broskvovým odstínem na tváře a rty..

Použité přípravky: M.A.C Cosmetics

Proměnu provedla: vizážistka Ela Zelenohorská

www.svatebni-makeup.cz

Foto: archiv EZ

Jak byste ohodnotili výsledek proměny?

Na váš názor se těšíme v komentáři pod článkem.

Líbí se Vám práce vizážistky? Sdílejte tento článek na Facebooku.

Sledujte nás na Facebooku: www.facebook.com/salonykrasycz

Sledujte nás na Instagramu:www.instagram.com/salony_krasy.cz

Pokud jste fanouškem proměn a baví vás krásné věci, přidejte se k fanouškům stránky Krásná dnes na Facebooku a nenechte si ujít i další články z rubriky Proměny

#inspirace #promena #vizazista #krasnadnes

Fotografie

Komentáře