Podzimní novinky stylingové řady AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Nude Pudrový sprej

Pečující a stylingová značka AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT představuje nový stylingový přípravek: Nude Pudrový sprej, který umožňuje vytvářet opravdovou a přirozenou strukturu a zároveň se těšit z krásných a hebkých vlasů.

Nude Pudrový sprej

Nude Pudrový sprej je velmi jemný neviditelný pudr, který se nanáší na suché vlasy. Dodává jim okamžitý ležérní objem a pohyb. Díky jeho pomoci dosáhnete strukturujících efektů a mírně rozcuchaného vzhledu. Zároveň dodáte objem kořínkům a celkově účes zpevníte. Tak jako všechny ostatní produkty značky AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT, i tato novinka neobsahuje silikony, parabeny, minerální oleje a umělá barviva. Místo nich používá přírodní veganské ingredience jako je křemen a Fairtrade tapiokový škrob, které dodávají vlasům objem a fixaci, navíc podporují tvar a zvýraznění vlasů bez nepříjemného hrubého pocitu na dotek.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Nude pudrový sprej zakoupíte ve vybraných kadeřnictvích v balení 12g za doporučenou maloobchodní cenu 649 Kč.

Na všech stylingových novinkách roku 2020 – nedávno uvedeného Nymph Slaného spreje, a Nude Pudrového spreje spolupracovala s vývojovým týmem AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT i globální kreativní advokátka značky Hester Wernert Rijn (@hesterwernert). Hester vlastní salon Mogeen v Amsterdamu a působí také jako session stylistka na nejrůznějších show a focení po celém světě.

Díky svým zkušenostem dokonale chápe požadavky kladené na produkty v různých prostředích, situacích a pro rozličné typy vlasů. Výsledkem této spolupráce jsou vysoce výkonné produkty přinášející opravdové, ležérní, strukturované a pružné styly, které se vytváří velmi snadno.

Náš tip: Vyzkoušeli jsme za vás: Authentic Beauty Concept Nymph Salt Spray – recenze produktu

Fotografie

Komentáře