Představujeme novou značku na českém trhu

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Skinceuticals, americká značka, jedna z nejoblíbenějších prémiových značek estetických dermatologů na světě, bude nyní také exkluzivně dostupná ve vybraných estetických klinikách.

Zdravý a mladistvý vzhled pleti může být zajištěn kombinací profesionálních estetických ošetření s pokrokovou domácí péčí. Vysoce účinné a koncentrované přípravky SkinCeuticals jsou využívány v rámci dermatologických zákroků na klinikách po celém světě a značku doporučují svým pacientům dermatologové i pro domácí použití, kde dále optimalizují dlouhodobé výsledky.

Filozofie péče o pleť značky SkinCeuticals stojí na třech pilířích: PREVENCE – OCHRANA – KOREKCE

Budoucímu poškození pleti pomáhají zabránit prémiová antioxidační séra, viditelné nedokonalosti pleti napravují specializovaná ošetření a závěrečnou ochranu představují širokospektrální ochranné přípravky proti UV záření.

V srdci značky je věda a výzkum

Značka SkinCeuticals bere vědu a výzkum pleti velmi vážně. Spolupracuje s předními dermatology, plastickými chirurgy, nejlepšími světovými vědci a výzkumníky a každý její produkt prochází velkým množstvím klinických testů pro zajištění maximální kvality, účinnosti a bezpečnosti.

SkinCeuticals založil přední vědec a specialista na pleť Dr. Sheldon Pinnell. I díky tomu značka předběhla svou dobu v oblasti vývoje inovativních přípravků a aktivních ingrediencí. Dr. Pinnell byl průkopník ve výzkumu antioxidantů a jejich účinků na pleť. Byl první, kdo patentoval stabilní formu vitaminu C, která prokazatelně účinně proniká do pokožky a poskytuje pleti až osminásobek její přirozené antioxidační ochrany.

Když Dr. Pinnell zakládal SkinCeuticals, měl za sebou téměř 40 let výzkumu a zkušeností. Díky svému zakladateli je značka zavázaná vyvíjet ty nejmodernější kosmetické prémiové přípravky, které přináší dlouhodobé a viditelné výsledky. Kromě optimální koncentrace účinných látek a přísných klinických testů jsou pleťové krémy a séra SkinCeuticals vyvinuty tak, aby fungovaly ve vzájemné synergii. S jedním přípravkem dosáhnete viditelných a velmi vysokých účinků, které můžete dále podpořit při zařazení celého systému doplňujících se produktů.

Několik produktů SkinCeuticals se za léta své existence stalo přímo ikonickými a patří mezi oblíbence světových celebrit.

Co dělá značku jedinečnou?

Značka je známá zejména svou řadou antioxidačních sér. Stabitilu účinných látek uvnitř chrání výrazné a pro značku typicky hnědé lahvičky. Vysoce účinná séra pomáhají chránit pokožku před agresory vnějšího prostředí, jako jsou viditelné světlo, částice znečištěného ovzduší a faktory životního stylu, které se negativně podepisují na stavu pleti.

Ikonickým a mnohonásobně oceněným přípravkem značky je SKINCEUTICALS CE FERULIC SÉRUM Patentované denní sérum SKINCEUTICALS C E FERULIC SÉRUM chrání pleť před vlivy vnějšího prostředí, redukuje výskyt vrásek, pleť pomáhá vypnout a rozjasnit.

Antioxidační složení kombinuje 15 % čistého vitamínu C, kyselinu ferulovou a vitamín E. Je klinicky prokázáno, že snižuje oxidační poškození pleti způsobené UV zářením, ozónem a volnými radikály až o 41 %. Je vhodné pro všechny typy pleti.

Fotografie

Komentáře