Přístrojová kosmetika vám zaručí krásnou a bezchybnou pleť. Který zvolíte?

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

V dnešní době se v kosmetických salonech setkáváme s širokou škálou přístrojů, které mají za úkol pomoci dosáhnout ještě lepších výsledků a zlepšit zážitek z kosmetického ošetření. Tyto přístroje jsou nejen technologicky vyspělé, ale také velmi efektivní. V následujícím článku si představíme některé z těchto přístrojů a jejich výhody.

Ultrazvuková lampa

Ultrazvuková lampa se používá k léčbě pleti s akné. Pomocí ultrazvukových vln pronikají do pórů a odstraňují bakterie, které způsobují akné. Tento typ léčby pomáhá snižovat záněty, regeneruje pokožku a zlepšuje krevní oběh.

Mikrodermabraze

Mikrodermabraze je přístroj, který používá jemné krystaly na ošetřenou oblast a odstraňuje vrstvu odumřelých buněk. Tento proces pomáhá zlepšit texturu pokožky a redukovat jemné vrásky. Tento přístroj se často používá k ošetření vrásek, pigmentových skvrn a jizvic.

LED terapie

LED terapie je dalším přístrojem, který se používá v kosmetických salonech. Tento přístroj používá různé barevné světla, aby pomohl v boji proti různým problémům pokožky, jako jsou vrásky, akné a suchá kůže. Každá barva má své vlastní výhody – modré světlo pomáhá při ošetření akné, zatímco červené světlo pomáhá v boji proti vráskám.

Radiofrekvence

Radiofrekvence je další technologie, která se používá k ošetření vrásek a zlepšení elasticity pokožky. Tento přístroj generuje teplo, které stimuluje kolagen v pokožce, čímž pomáhá snižovat viditelnost vrásek a zlepšuje krevní oběh.

Vysokofrekvenční přístroj

Tento přístroj se používá k ošetření akné, ale také k podpoře růstu vlasů. Tento přístroj generuje vysokofrekvenční proudy, které zabíjejí bakterie způsobující akné a stimulují růst vlasů.

Kyslíkový přístroj

Kyslíkový přístroj používá vysokotlaký kyslík k aplikaci séra na pokožku. Kyslík pomáhá přenášet sérum hlouběji do pokožky, což zvyšuje účinnost ošetření. Výsledkem je hydratovaná a zářivá pleť.

Komentáře