Prodloužené řasy a co neopomenout v péči o ně?

Kategorie: Řasy

Mojekrasa

Prodloužené řasy jsou umělé řasy, které jsou připojeny k vašim přirozeným řasám, aby se zvýšila jejich délka a plnost. Správná péče o vaše prodloužené řasy jim může pomoci déle vydržet a zachovat jejich přirozený vzhled. Prodloužené řasy jsou v posledních letech stále populárnější, protože lidem nabízejí způsob, jak dosáhnout dramatičtějšího vzhledu bez nutnosti použití řasenky nebo jiného make-upu. Jsou také oblíbenou volbou pro speciální události, jako jsou svatby nebo plesy, protože mohou pomoci vylepšit celkový vzhled očí. Pokud uvažujete o pořízení prodloužených řas, je důležité vybrat si renomovaného umělce řas, který používá vysoce kvalitní produkty a dodržuje správné bezpečnostní pravidla. Měli byste si být také vědomi potenciálních rizik a vedlejších účinků prodlužování řas, jako je podráždění očí, infekce a poškození řas, a podniknout kroky k minimalizaci těchto rizik dodržováním pokynů správné péče. Zde je několik tipů pro péči o prodloužené řasy:

Vyhněte se mnutí očí: Tření očí může způsobit vypadnutí nebo poškození řas, proto je důležité se tomu co nejvíce vyhýbat. Pokud potřebujete odstranit make-up, použijte jemný čisticí prostředek a vyhněte se protírání očí prsty.

Vyhněte se používání produktů na olejové bázi: Produkty na olejové bázi, jako jsou pleťové oleje a řasenky, mohou způsobit, že vaše řasy budou kluzké a snadněji vypadnou. Vyhněte se používání těchto typů produktů v blízkosti řas a místo toho se rozhodněte pro produkty bez oleje.

Při odličování buďte jemní: Při odličování buďte jemní a vyhněte se tahání nebo tahání řas. Použijte jemný odstraňovač make-upu, jako je například čisticí olej, a opatrně odstraňte make-up.

Pravidelně si řasy kartáčujte: Pravidelným kartáčováním řas můžete zabránit jejich zacuchání nebo zauzlení. Pomocí čistého a suchého kartáčku řasy jemně pročesejte a udržujte je čisté a upravené.

Prvních 24 hodin se vyhněte vodě: Po prodloužení řas je důležité, abyste se prvních 24 hodin nedostali vody do blízkosti řas. To pomůže zajistit, že lepidlo stihne správně zatuhnout a vaše řasy vydrží déle.

Vyhněte se používání natáček na řasy: Kulmy na řasy mohou způsobit lámání nebo poškození vašich řas, proto je nejlepší se jejich používání vyhnout, pokud máte prodloužené řasy.

Navštivte svého umělce pro úpravu řas: Opravy jsou důležité pro udržení vzhledu vašich prodloužených řas, protože vaše přirozené řasy časem rostou a vypadávají. Navštivte každé 2–4 týdny svého umělce řas a nechte jej upravit, aby vaše řasy vypadaly co nejlépe.

Dodržováním těchto tipů můžete pomoci udržet vaše prodloužené řasy zdravé a krásné. Máte-li jakékoli obavy o zdraví svých řas, vždy je nejlepší poradit se se svou řasařkou nebo lash stylistkou.

Komentáře