Prodloužené řasy bez rizika?

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Oči orámované krásně dlouhými a hustými řasami, a to bez jakékoli péče, řasenky či kulmy. Která žena by je nechtěla? Pokud vám ale příroda v této oblasti nenadělila, nemusíte si zoufat. Prodlužování řas metodou řasa na řasu využívá každý den více žen nejen proto, aby mohly okouzlovat dokonalým pohledem, ale i pro komfort, který tato služba přináší – žádné ranní líčení a večerní odličování.

Pokud se rozhodnete přidat k ženám, které prodloužené řasy již nosí, buďte ovšem obezřetné při volbě vaší lash-designérky. Smutným faktem je, že prodlužování řas provozuje laik, který pracuje s nekvalitním materiálem či dokonce není ani profesionálně proškolen. Výsledek pak bývá tristní – oči lemují groteskně dlouhé a silné řasy směřující do různých stran, vše zpravidla slepené dohromady. Následek takto aplikovaných řas je neúprosný, vlastní řasy dramaticky prořídnou a zeslábnou.

Jednou z firem na našem trhu, která nabízí profesionální školení a zároveň velmi kvalitní produkty, je JB Cosmetics. Nejen profesionální lepidla, odstraňovače či primery, ale i všechny produkty pro domácí péči spolu s LashFood kondicionéry na růst řas, jsou vyráběny přímo mateřskou firmou v USA. Sortiment divize JB Lashes patří k nejširším na trhu – řasy jsou dostupné dokonce v pěti možných zatočeních, deseti délkách a pěti sílách. Pro vytvoření kreativního designu nabízí řasy objemové, barevné, melírované či s kamínkem. JB Cosmetics patří ale ke špičce především díky kvalitě svých lepidel, které rychle zasychají, perfektně drží a přitom klientky neiritují.

Nicméně i ty nejkvalitnější produkty samy o sobě precizní a bezpečnou aplikaci prodloužených řas nezaručí. Proto si vybírejte vždy certifikovanou lash-designérku. Školení v Training Studiu JB Cosmetics je náročné, ale jejich mezinárodně platný certifikát obdrží jen ti, kteří ho absolvují úspěšně.

Držíme palce při výběru!

Fotografie

Komentáře