Sabrina Carpenter je novou globální ambasadorkou profesionální vlasové značky Redken

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Please, please, please, připojte se ke značce Redken a přivítejte s námi mezinárodní superstar Sabrinu Carpenter, která se stala vůbec první globální ambasadorkou naší značky.

Sabrina uchvátila všechny na sociálních sítích, díky svým úchvatným vintage lookům a působivým textům písní. V roce 2024 ohromila doslova celý svět vydáním ne jednoho, ale rovnou dvou nepřekonatelných „letních hitů“. Její neuvěřitelně chytlavé a vtipné singly „Espresso“ a „Please, please, please“ obsadily 1. místo jak na celosvětovém žebříčku Spotify, tak na žebříčku Billboard Hot 100. Sabrinina vystoupení na festivalu Coachella i v programu Saturday Night Live zatřásla internetem. Co jste určitě nevěděli? Sabrinin ikonický účes vytvořil Redken. Její účes získal miliony zhlédnutí. Za její úchvatnou blond barvou stojí Redken tonery Shades EQ a za jejími dokonale zdravými vlasy produktová řada Acidic Bonding Concentrate. Je to vlasová spolupráce snů. Zpěvačka, skladatelka, herečka i ikona krásy pro mnoho generací žen.

„Krása a zejména moje vlasy tvoří velkou část mé identity,“ říká Sabrina Carpenter. „Vždy jsem snila o spolupráci se značkou vlasové kosmetiky a čekala jsem na toho správného partnera. Značka Redken stojí za tajemstvím mých nádherných vlasů a už se nemohu dočkat, až vám prozradím, na čem společně pracujeme.“ – Sabrina Carpenter.

„Léto se již sice chýlí ke konci, ale u nás začíná být pěkné horko. S nadšením vítáme do naší rodiny Redken fenomén současné popkultury Sabrinu Carpenter. Už po řadu měsíců vévodí hudebním žebříčkům na celém světě a my si prostě nemůžeme přestat broukat její nejnovější hity. A samozřejmě, mluvíme-li o Sabrině, nelze nezmínit její ikonické vlasy. Všichni, ať už na sociálních sítích nebo v ulicích New Yorku, jsou naprosto unesení její ofinou, blond barvou a foukanou. Jedná se o naši doposud nejvýznamnější spolupráci a jsme nadšení až ke hvězdám. Sabrinino sebevědomí, nekonečné ambice a magnetická energie dokonale ladí se základními hodnotami naší značky. Už se nemůžeme dočkat spuštění první společné kampaně. Naše úzká spolupráce podtrhuje jak Sabrinin jedinečný styl, tak profesionální dědictví značky Redken. Věřte mi, že se máte opravdu na co těšit!“ Séverine Breton, Redken brand president.

Vlasová péče Redken Acidic Bonding Concentrate stojí za tajemstvím Sabrinina ikonického looku. Už jediné použití promění vaše vlasy. Rutina oblíbené vlasové péče posiluje oslabené vlasové vazby, pomáhá obnovovat poškozené vlasy a zároveň chrání proti lámavosti. Obsahuje kyselinu citronovou a koncentrovaný Bonding Care Complex. Až 2× silnější vlasy. Až 14× hladší vlasy. Profesionální tip: Nezapomeňte vyzkoušet naši bezoplachovou péči Acidic Bonding Concentrate pro posílení vlasů po jediném použití! (Jeden ze Sabrininých nejoblíbenějších produktů!).

Fotografie

Komentáře