Salóny-krásy.cz partnerem Congress of Beauty 2017

Kategorie: Pro odborníky

Mojekrasa

Kongres je určen především kosmetičkám, vizážistkám, ale také osobám z příbuzných oborů jako je např. aromaterapie, masáže. Vstup na kongres je pro všechny kosmetičky, i ty, které nejsou v Unii kosmetiček členkami. Registrace na kongres je již spuštěna a zájemci se můžou přihlásit předem na webových stránkách Unie kosmetiček.

Letos se bude konat již 5. ročník kosmetického kongresu s názvem CONGRESS OF BEAUTY 2017, který pořádáme 5. a 6. října 2017 (čtvrtek – pátek) v Jalta Boutique Hotel, Václavské náměstí 45, Praha 1.

Hlavním posláním kongresu je vzdělávání kosmetiček a vizážistek. K tomu slouží odborný program plný přednášek po oba dva dny. Vybíráme zajímavé osobnosti a trendy z kosmetického oboru, líčení, přístrojové technologie, hygieny, výživy, ale i z oboru psychologie, dermatologie, marketinku, digitální technologie, duševní hygieny. Druhým důležitým posláním je seznámení kosmetiček s kosmetickými značkami na trhu a jejich rozmanitými nabídkami, procedurami a rituály.

Vycházíme z požadavků kosmetiček. Letos jsme se domluvili například s paní Bohumilou Christophovou, která pro nás připravuje dokonce dvě přednášky a to na téma Jak ovlivňují spotřebitelské megatrendy výběr značek v obchodě a Periorální dermatitida – vznik a její řešení. Z přístrojové oblasti se nám podařila oslovit společnost, která představí přístroj LPG ENDERMOLOGIE®, který je špičkou na trhu. Např. paní Hana Stefanidu přestaví peelingový program SELVERT, který působí radikálně na melanin, vrásky a akné.

Dále potvrdil svoji účast světový fotograf Robert Vano, který bude přednášet na téma Svět modelingu, líčení fotomodelek. Z lékařů jsme letos vybrali samé špičky ve svých oborech, můžu zmínit např. Doc. MUDr. Jana Měšťáka, CSc. A jeho téma Zamyšlení nad oborem estetické chirurgie nebo Prof. MUDr. Jana Pirka, DrSc., který řekne kosmetičkám něco o zdravém životním stylu z pohledu kardiochirurga či Doc. MUDr. Romana Šmuclera, CSc., který bude na kongresu podepisovat i svoji knížku Nevěřte ani mě.

Dále jsme oslovili i kouče Michala Vokáče Bartoše, který bude mít prezentaci se zaměřením na Sebehodnota – jeden ze základů cesty k sobě a úspěchu. Kosmetičky čeká i plno odborných témat z kosmetologie anebo i mezoterapie a chromoterapie v kosmetické péči. A je toho mnohem víc, na co se kosmetičky mohou začít těšit.

Předchozí ročníky byly velmi úspěšné. Jsme rádi, když jsou spokojeni návštěvníci a také přednášející a vystavující kosmetické firmy. Ti většinou poukazují na velmi hezkou a příjemnou atmosféru na kongresu a zájem ze strany návštěvníků. Mnohé kosmetičky neváhají si i na sobě mnohé procedury vyzkoušet. Od letošního ročníku očekáváme velkou nabídku zajímavostí od kosmetických firem a vysokou účast kosmetiček, které se již nyní přihlašují.

Vstupné pro členy Unie kosmetiček je v rámci členství v Unii kosmetiček.

Vstupné pro ostatní: Jednodenní vstupné 490,– Kč. Dvoudenní vstupné 690,– Kč.

Fotografie zaslala Anna Menzelová, UNIEK.

Internet: www.uniek.cz, http://uniek.cz/…-rijna-2017/

Čtěte také:

Kadeřníci si pochvalují online rezervace. Šetří jim čas a zaplní se termíny, které předtím zůstaly neobsazené

Fotografie

Komentáře