Salony-krasy.cz spolupracují s čistě přírodní kosmetickou značkou Pevonia Botanica

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Na stránkách Salony-krasy.cz se budete v nejbližší době setkávat pravidelně s kosmetickou značkou Pevonia Botanica, jejíž tváří je populární herečka Dana Morávková. Tato značka kosmetiky se totiž stává partnerem našeho portálu, takže se o ní touto cestou dozvíte mnoho zajímavého.

Příroda – nejbezpečnější zdroj

Značka Pevonia Botanica staví zásadně na zcela přírodních ingrediencích, právě příroda je totiž náš nejbezpečnější zdroj. „Tím, že se jedná o přírodní kosmetiku, dáváme uživatelům na výběr a zvyšujeme jejich povědomí o profesionální kosmetice a nových trendech v ošetření pleti. Pevonia Botanica staví na přírodních základech, takže věříme, že jde o řešení, jak dosáhnout dokonalé pleti. Je nám potěšením šířit jejich poslání dále,“ neskrývá nadšení Lucia Krivdová, zakladatelka portálu Salony-krasy.cz.

Široký záběr

Kosmetika Pevonia k nám přichází ze Spojených států. Staví hlavně na svém složení, jak jsme již uvedli, je vyrobena jen a pouze z těch nejčistších přírodních ingrediencí, které pocházejí z rostlin, nebo z minerálů. Značka Pevonia Botanica nabízí hned několik řad. Zcela speciální péči věnuje ženám se zralou pletí. Výrobky jim určené mají totiž vysoký obsah kaviárového extraktu, dále pak v této kosmetice najdete tak exkluzivní složky, jako je DNA z lososa, mořský kolagen, výtažky z pivoňky, elastin, kyselinu hyaluronovou a escutoxem neboli rostlinnou náhradou Botoxu. Kromě péče o pleť nad padesát let nabízí značka Pevonia Botanica profesionální výrobky pro péči o suchou, citlivou, či mastnou pokožku, ale umožňuje také řešit zcela speciální problémy pleti, jako je třeba akné a rosacea.

Vhodné i pro alergiky

Výrobky značky Pevonia se používají ve špičkových kosmetických studiích po celém světě. Jde totiž o výrobky bez parabenů, parafínů, alkoholu, formaldehydu, syntetických barviv a vůně, pochopitelně nejsou testovány na zvířatech a jsou vhodné pro vegany a vegetariány.

Pokud se chcete o značce Pevonia Botanica dozvědět více a nenechat si uniknout žádnou novinku, sledujte pozorně portál Salony-krasy.cz.

Doporučujeme:

Fotografie

Komentáře