Spirit Collection Inspirace pro jarní účesy od Schwarzkopf Professional

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Pro sezónu JARO-LÉTO připravili vlasoví kreativci a odborníci ze Schwarzkopf Professional v účesové tvorbě sedm nových stylů ve třech sezónních trendech. Podle nich se nadcházející sezóna 2020 ponese v duchu individualismu, kreativity a neodolatelnosti. Ale vytrysknou v ní i silné akcenty vášně, rebelie, přehodnocování a znovuobjevování.

Trend 1 – Punk Spirit

Účes pro volnomyšlenkáře a rebelky, pro všechny, kteří nechtějí splynout s davem. Punk Spirit umí být plný jemnosti, vrstvení a průsvitnosti. Vytváří ale také příjemný styl s úžasnými záblesky výrazných fialových a modrých tónů v tmavých půlnočních odstínech.

Punk Spirit „Půlnoční styl“ (viz obr.): Kadeřník Tyler Johnston ostříhal vlasy v délce na ramena, vytvořil různé vrstvy a délky tak, aby vznikl volně splývající punkový styl. Probarvil jej s IGORA aplikační technikou od Schwarzkopf Professional a jemný výrazný finální vzhled docílil díky OSiS Soft Dust stylingu, podporujícího kořínky.

Punk Spirit „Pastelová rebelka“ (viz obr.): Barva s krásnou rebelskou atmosférou využívá možnosti Chroma ID. Na připravený blond základ je použito několik pastelových odstínů. Ambasadorka Joana Neves zachovala extrémní délku vlasů, ze kterých vytvořila copy až ze čtyř pramínků. Mají módní 3D efekt; hravé zmrzlinové odstíny jsou organicky vrstvené jeden přes druhý, takže při zaplétání se střídavě zakrývají a odkrývají.

*“Chtěla jsem vytvořit něco neočekávaného s extrémní délkou, která zdůrazní krásné barvy. Toto zaplétání vytváří sexy-cool 3D efekt,"*popisuje Joana Neves.

Trend 2 – Refined Traditions

Přetváří klasiku do nového precizního stylu. Vyzdvihuje technickou odbornost a do kontrastu ji dává s klasickou siluetou, která se mění a vyvíjí. Refined Traditions nás naučí, že dobře zvládnuté řemeslo je nadčasové a není na něm vůbec nic staromódního.

Refined Traditions „Styl Poušť“ (viz obr.) Expert na barvy, Edoardo Paludo, se inspiroval pouští a vydal se do světa jemně šeptajících popelavých blond tónů se světlými a čistými variacemi vytvořenými odstíny z palety IGORA Muted Desert. U střihu a stylingu představil ambasador značky Schwarzkopf Professional, Tyler Johnston, preciznost ve své nejlepší podobě; vlasy zkrátil do stylu pageboy, který zůstává celý den perfektně upravený díky OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net. “Paleta mých barev našla inspiraci ve vrstvených tónech argentinské pouštní krajiny,” popsal výsledek Edoardo Paludo. Refined Traditions „Styl s hlubokou hnědou“ (viz obr.)

Tato varianta zachovává dlouhé vlasy s bohémskou energií, zdůrazněnou rozcuchanou strukturou, snadno dosažitelným objemem a odlehčeným vzhledem. Ambasadorka na barvy

Schwarzkopf Professional, Lesley Jennison, použila směs hlubokých hnědých a nafialovělých tónů Chroma ID a nanesla je aplikační technikou #Muting k vytvoření bohatých skrytých hloubek. Tyler Johnston je upravil s pomocí OSiS+ Texture Blow.

Refined Traditions „Styl Sedmdesátky“ (viz obr.) Jako speciální dodatek představil ambasador Boris Brugger styl inspirovaný atmosférou 70. let. Vytvořil „plážovou strukturu vlasů“ se studenými béžovými tóny IGORA Muted Desert a finální texturu upravil s OSiS+ Beach Texture.

Trend 3 – Let It Bloom

Nekonečný letní den ve vlasech! To je třetí trend, který opěvuje romanci, květinové motivy a jemnou vintage nostalgii. Éterický styl, třpytivý, intenzivně čistý, vrstvený, super luxusní, odlehčený. Vlasy jsou pro zachycení romantické atmosféry 70. let uhlazené dozadu…to ještě bylo snění povoleno.

Let It Bloom Styl „Zlatý prašný styl“ (viz obr.) Styl vzniká ze směsí zlatých a prašných růžových tónů IGORA ROYAL aplikovaných technikou #Shimmering a má magicky třpytivý styl s nádechem vintage. Kadeřník Schwarzkopf Professional, Tyler Johnston, zvolil moderní střih ve tvaru houby a vlasy zpevnil pomocí transformačního FIBRE CLINIX Tribond. Let It Bloom „Styl s balayage“ (viz obr.) Specialista na BLONDME, Jack Howard, použil na dlouhých vlasech svoje typické balayage techniky a lesklé hnědé tóny s nimi prosvětlil ručně malovanými blond akcenty. Dlouhé vlasy jsou upraveny do volně splývajících vln a celkový vzhled je ošetřen Oil Ultime Mediterranean Závěrečným olejem pro třpytivé, uhlazené a zářivé vlasy.

Prozkoumejte svět Essential Looks na: essentiallook­scollection.com

schwarzkopfpro.com

vasenprovlasy.cz

Sledujte @schwarzkopfpro na sociálních médiích a držte krok s Essential Looks prostřednictvím hashtagů #apassionforhair a #essentiallooks.

Fotografie

Komentáře