Správný krok k dokonalé postavě – kosmetika Guenerve

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Snažíte se zhubnout v problémových partiích, ale pořád se Vám to nedaří? Hlídáte si stravu, často cvičíte, ale ještě pořád to není ono? V dnešní době stále více lidí touží po dokonalé postavě, dosáhnout toho ale není tak lehké. Je důležité si uvědomit, že všechno souvisí se vším – správná strava, dostatečný pohyb, psychická pohoda, péče o vzhled… Všichni víme, že tato cesta není jednoduchá, existují ovšem pomocníci, kteří nám ji mohou usnadnit. Proto než hodíte flintu do žita, zkuste naši tělovou řadu, vytvořenou speciálně na podporu odbourávání tuku z tukových buněk a jeho následné odstranění z pokožky.

Představíme vám sadu tří produktů, které můžete použít v následujících krocích:

Krok číslo 1:

prohřívací gel, který velmi účinně prokrvuje a prohřívá pokožku, což je základním předpokladem pro nastartování lipolýzy, tedy odbourávání tuku uloženého v tukových buňkách. Přípravek je určený pro použití před tělesnou aktivitou. Při pohybu dochází k tvorbě tepla a spotřebě energie. S prohřívacím gelem je tento proces znatelně efektivnější a ztráta tuku je podstatně vyšší.

Krok číslo 2:

chladící gel ke zklidnění a vypnutí pokožky po použití prohřívacího gelu. Napomáhá k regeneraci namožených a unavených svalů po jakékoliv tělesné aktivitě a navíc zajištuje odstranění uvolněného tuku z pokožky. Obsažené látky mají prokazatelně příz­nivý vliv na metabolismus buněk, potlačují celulitidu, zvyšují hustotu kolage­nových vláken, omlazují pokožku, redukují a zpomalují proces stárnutí kůže.

Krok číslo 3:

výživný a zpevňující krém pro následnou domácí péči k omezení projevů celulitidy a zpevnění pokožky. Látky, které přípravek obsahuje, mají schopnost přizpůsobit se biorytmu tukových buněk a působit odlišným způsobem v noci, kdy omezují ukládání tuku, a ve dne, kdy naopak podporují rozklad zásobních tuků. Kromě toho krém pokožku hydratuje a regeneruje. Pravidelným užíváním se pokožka stává viditelně pevnější a hladší.

Kdo by dnes nechtěl mít dokonalé křivky, cítit se mladě a sebevědomě? Pokud se na své cestě rozhodnete zkusit produkty tělové řady Guenerve , nakročíte tím správným směrem. Jedná se o české produkty s maximálním obsahem účinných látek, které při pravidelném používání viditelně zmenší objem ošetřovaných partií a zdokonalí křivky Vašeho těla. Při výrobě této kosmetiky se používají pouze rostlinné oleje – žádné živočišné ingredience, silikony, parabeny, těžké kovy, toxické PEGy, minerální oleje ani žádné jiné látky odvozené z ropy. Žádné produkty Guenerve nejsou testované na zvířatech.

Zajímá Vás, kde můžete tyto produkty sehnat? Tělovou řadu kosmetiky Guenerve můžete najít i ve vašich fitness centrech, zkuste se zeptat.

Kontakt: Guenerve s.r.o.

tel. +420 773 779 135

email: info@kosmetikaguenerve.cz

facebook: https://www.facebook.com/…tikaguenerve

www.kosmetikaguenerve.cz

Náš tip: Potíže s pletí? Navštivte kosmetiku ve Vašem okolí.

Komentáře