Stylový účes a přirozený pocit z vlasů - Syoss FiberFlex

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Současné vlasové trendy i v letošní sezoně diktují přirozenost, o účesy zatížené vrstvami stylingových přípravků nikdo nestojí. Hitem je stále nedbalá elegance a ležérní styl, ať už půjde o rozevláté vlny různých délek nebo zapletené culíky či copy. I účes, který má vypadat přirozeně, však potřebuje dodat objem, strukturu a dlouhotrvající fixaci. Důležité je proto vybrat si ty správné stylingové produkty. Řešení nabízí nová řada FiberFlex značky Syoss.

Pokud toužíte po přirozeném pocitu ze svých vlasů, a zároveň chcete zajistit svému účesu dlouhodobou fixaci, Syoss FiberFlex tyto požadavky dokonale splňuje. Tajemství spočívá v dosud nejjemnější rozprašovací technologii od Syoss. Nejjemnější rozprašovač fixuje vlákno po vláknu a umožňuje vytvořit mezi jednotlivými vlasy dokonalou strukturu pro flexibilní účes až 48 hodin. Dopřejte si přirozený pocit bez ztuhlých a slepených vlasů.

Řada Syoss FiberFlex je k dispozici ve dvou variantách – Flexible Hold a Flexible Volume. Obě varianty obsahují pěnové tužidlo a lak na vlasy, který rychle schne, neslepuje vlasy a snadno se vyčesává. Dodá účesu 48 hodinovou fixaci, takže vaše vlasy vypadají dlouho jako ze salonu.

Portoflio řady Syoss FiberFlex:

Syoss Fiber Flex Flexible Hold – receptura dodá vlasům přirozený, neupravený (tzv.undone look). Rychle na vlasech zasychá a nabízí nezatěžující 48hodinovou fixaci a perfektní rovnováhu mezi fixací a pružností – pro dlouhotrvající styling jako ze salonu.

  • Lak na vlasy Syoss FiberFlex Flexible Hold (300 ml), 129,90 Kč
  • Pěnové tužidlo Syoss FiberFlex Flexible Hold (250 ml), 129,90 Kč

Syoss FiberFlex Flexible Volume – receptura dodá vlasům přirozený look plný objemu. Vytváří na vlasech posilující strukturu, poskytuje 48 hodinovou fixaci a perfektní rovnováhu mezi fixací a pružností – pro dlouhotrvající styling jako ze salonu.

  • Lak na vlasy Syoss FiberFlex Flexible Volume (300 ml), 129,90 Kč
  • Pěnové tužidlo Syoss FiberFlex Flexible Volume (250 ml), 129,90 Kč

Produkty vlasové péče Syoss SalonPLEX jsou k dostání v maloobchodní sí­ti.

Fotografie

Komentáře