Titanové ozdoby pro micro dermal piercing zaujmou a oslní

Kategorie: Novinky a zajímavosti

Mojekrasa

Podkožní piercing je moderním způsobem zdobení těla, při kterém se zkušeným odborníkem na piercing – nejlépe z kosmetického nebo piercingového salonu – drobným chirurgickým zákrokem vloží pod kůži jedna část šperku. Ta, když zaroste, slouží jako šroubek, na nějž se našroubuje libovolný šperk. Vznikne tak ozdoba, která sice nejde sundat na noc, ale pokud se omrzí, není problém ji zručným specialistou opět vyjmout.

Volba vhodného místa pro dermal piercing

V žádném případě by se o mikrodermální piercing neměl nikdo pokoušet v domácím nebo nesterilním prostředí. Rovněž je dobré zvolit si místo, kde nebude hrozit vytržení či časté zadrhávání například kousky oděvu. Podkožní piercing se vkládá do těch míst, kam klasický piercing nedosáhne či je nemožné jej aplikovat. Jako se běžně náušnice dávají do uší, nosu, rtu, jazyku a pupíku, anchor piercing si hledá jiné prostory na těle. Dermal piercing se nejčastěji umísťuje na obličej, krk, do jamky mezi klíčními kostmi, za ucho nebo do dekoltu. Protože se piercingové šperky nejčastěji vyrábějí z titanu, nehrozí ani problémy na rentgenu či detektorech kovu. Při kontrolách se piercing nemusí vyndávat.

Barvy, velikosti a ceny šperků

Výběr ozdob pro microdermal piercing je nekonečný. Oblíbené jsou kuličky, srdíčka, hvězdičky nebo hranaté šperky. V nabídce jsou ozdoby více průměrů, počínaje na dvou milimetrech a konče osmi milimetry. Zájemci o dermal piercing si můžou vybírat i podle zbarvení. V sortimentu e-shopu piercing-factory.cz jsou fialové, světle růžové, červené, modré a světle modré nástavce stejně jako ozdoby zelené, černé a s čirým krystalem. Mikrodermální piercing v salonu stojí většinou okolo tisíce korun a šperky pořídíte v cenovém rozmezí od 60 do 349 korun. Můžete si jednoduše spočítat, na kolik vás nové trendy zdobení přijde.

Komentáře