Třetí ročník Miss Baculaté Křivky 2018 je za dveřmi

Kategorie: Novinky a zajímavosti

Mojekrasa

Dne 15.9.2018 od 19:00 bude soutěžit 11 krásných baculatých dam z celé České republiky o titul a korunku Miss Baculaté Křivky 2018. V této soutěži se bude volit Miss Baculaké křivky, 1. a 2. Vícemiss Baculaté Křivky Baculaté Křivky 2018 a tají Miss facebook Baculaté Křivky 2018.

O titul Miss facebook Baculaté Křivky 2018 se bude soutěžit na facebookových stránkách Baculaté Křivky. Pro svou favoritku mohou posluchači hlasovat od 1.7.2018 v sou­těžním albu na facebookových stránkách – https://www.facebook.com/baculatekrivky

Pro letošní rok se finále soutěže uskuteční v hotelu Theresia, který se nachází v historickém městě Kolín.

Finalistky soutěže se představí v několika disciplínách, které podtrhnou nejen jejich křivky, ale i krásu a něžnost. Jednou z disciplín je módní přehlídka oblečení od společnosti Bellazu. Bellazu se soustředí na výjimečné oblečení i doplňky, které stvrdí půvab všech žen ve velikosti 38–54.

Chcete-li se o finalistkách dozvědět více, pak se můžete těšit na rozhovory, kde Vám jistě odhalí i něco ze svého soukromí.

Baculaté dámy, ženy s křivkami jisto jistě chtějí nějaké to krásné spodní prádlo a právě spodní prádlo bude další módní přehlídkou na finále. Spodní prádlo, které budou finalistky soutěže prezentovat poskytne paní majitelka společnosti Caress Klára Doubková, která velice dbá na to, aby všem dámám prádlo sedělo jak má a samozřejmě bylo slušivé. Zakládá si na příjemném, milém a uctivém jednání. Samozřejmě nepřijdete ani o volné disciplíny a máte se na co těšit, finalistky budou tančit, zívat či Vás bavit při stand up comedy.

Poslední a záverečnou disciplnou bude představení večerních šatů od společnosti Fego. Večerní šaty připravuje po společném výběru s finalistkami paní majitelka Iveta Vartová. Všechny krásky budou mít šaty šité na míru a odnesou si je domů.

To vše a mnohem více Vás čeká na finálovém večeru.

Kde: v hotelu Theresia (Kolín) Kdy: 15.9.2018 od 19:00 hod.

Součástí večera je after party s vynikajícím rautem.

Vstupenky na soutěž jsou již v předprodeji, zakoupit je budete moci přes e-mail 5baculek@seznam.cz. Cena vstupenky zahrunuje vstup na finálový večer s pojený s vynikajícím rautem a afterpárty.

Těšíme se na Vás,

Váš team BK

Fotografie

Komentáře