Tři trendy v podzimních účesech Essential Looks: Color Clash, Urbaganza a Texture Tension - Dominují extrémy

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Nadcházející sezóně podzim-zima jednoznačně dominuje barva! Otevírá svět krásné inspirace a netradičních kontrastů. Různorodost a opravdovost zůstávají nejdůležitějším aspektem kolekce Essential Looks od Schwarzkopf Professional. Nabízí dokonalou rovnováhu pro milovnice luxusní módy i pro vyznavačky jednoduchých, snadno nositelných stylů, vhodných pro každý den.

Kolekce Creating Tomorrow’s Colour Today pro módní chameleony, je plná extrémů. Převzala inspiraci z extrémů a přináší zcela nové styly a techniky pro jejich vytváření. Zachovává jasné spojení se světem módy, a to díky stylu, který je inspirovaný přehlídkovým molem, a interpretacemi stylů pro salon.

Mezinárodní kreativní ředitel pro Schwarzkopf Professional, Simon Ellis (@thesimonellis) popisuje kolekci Podzim-Zima: “Je to velmi rozmanitý nový svět sebevyjádření, ve kterém má každý svobodu být tím, kým chce být a uplatňovat své individuální právo kreativního vyjádření jakýmkoli způsobem. Takže, jaká bude podle nás zítřejší barva? Bude plná rozporů.”

Trend 1 – Color Clash

Color Clash ztělesňuje dospělou sebedůvěru a atmosféru půvabu. Originální barvu zahalí do moderní sofistikovanosti. Odstíny jsou skutečně výrazné, ale i přesto zůstávají jejich kontrastní kombinace okouzlující, siluety silné a celkovému stylu dominuje bohatý, plynulý pohyb s luxusním akcentem.

Color Clash: Styl z přehlídkového mola – viz fota s modelkou Anastasia (@anagii_) Ambasadorka Lesley Jennison (@lesleyjennison) povýšila #pinkhairdontcare barevný trend na novou úroveň pomocí studených růžových odstínů IGORA VIBRANCE kombinovaných s ledově bílou blond. Vlasy nakrátko ostříhala Joana Neves (@joananeves) a upravila pro univerzální použití s OSiS+ Soft Dust, podporující kořínky.

Color Clash: Styl ze salonu 1 – viz fota s modelkou Carla (@carlapereirax) Expert na barvy Edoardo Paludo (@edoardopaludo) vetkal do přirozeně tmavých vln pramínky s fialovým odstínem IGORA VIBRANCE. Tyler Johnston (@tylerjohnston­hair) vlasy ostříhal do krátkého afro stylu zvýrazňujícího barvu. Pro zachování svěžího a hydratovaného vzhledu použil Mad About Curls Superfood Masku pro zdravé krásné prstýnky.

Color Clash: Styl ze salonu 2 – viz fota s modelkou Selena (@selenasofia) Lesley Jennison vdechla pomocí odstínů IGORA VIBRANCE život kaskádovitým vlnám v teplé čokoládové barvě. Výrazně je rozzářářila a ukázala skryté hloubky. Joana Neves upravila délky “ležérním stylem”. S OSiS+Texture Craft přidala objem a suchou strukturu.

Trend 2 – Urbaganza

Výrazně lesklý! Nový styl zachycuje cool městskou náladu. Urbaganza znovuobjevuje klasiku v uhlazené a výrazně lesklé podobě. Je cool, nenucený, oslavuje smysl pro individualitu a městskou atmosféru. Normy převrací vzhůru nohama, klasické tvary jsou nebojácně a nečekané. Jeho linie jsou ostré.

Urbaganza: Styl z přehlídkových mol – viz fota s modelkou Amy (@amyinfluence) Edoardo Paludo vytvořil v koříncích stříbrné tóny IGORA VIBRANCE pro originální a luxusní barevný styl s ohromujícím leskem. Tyler Johnston vlasy sestříhal a zkrátil, pak použil OSiS+ Soft Texture pro uvolněný styl s přirozeným pohybem a strukturou.

Urbaganza: Styl ze salonu 1 – viz fota s modelkou Masha (@mashabacer) Lesley Jennison použila syrové, hluboké odstíny IGORA ROYAL Earthy Clay smíchané s IGORA ROYAL Golds pro zesvětlení přirozeného základu a sofistikovaný vzhled. Pro kontrast klasiky a originality ostříhal Tyler Johnston vlasy z ramen, vytvořil “hrubou a suchou” strukturu. Plná sestříhaná ofina vytvořila drsňácký dojem. BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze Čokoládový šampon zapečetil krásné svěží barvy ze salonu.

Urbaganza: Styl ze salonu 2 – viz fota s modelkou Mieke (@miekevisser23) Městské brunetky se vydaly na metalickou cestu, protože Lesley Jennison nabarvila jejich vlasy mixem studených odstínů IGORA ROYAL Ashy Cedar a IGORA ROYAL Naturals. Tyler Johnston nechal pro zvýšení rozzařujícího efektu barvy vlasy dlouhé s tupým střihem, který pracuje s přirozenou strukturou vlasů.

Trend 3 – Texture Tension

Iluze – tento trend je o průsvitnosti, síle jednoduchosti, tónovaných přirozených odstínech, pastelech a zářivých bílých tónech. Raincolor je nová barvicí technika od Schwarzkopf Professional, která ve vlasech vytváří zářivou iluzi objemu nebo struktury.

Někdy méně znamená více, a to platí v případě zdánlivě nenápadných efektů, které jsou vidět, ačkoli jsou skryté. To je strukturovaná jednoduchost, integrita a nadčasovost. Popelavé vlasy vypadají super přirozeně, ale zároveň vyzařují magické strukturované světlo.

Texture Tension: X-presion (@xpresioncre­ativos) Pro tento trend se Schwarzkopf Professional propojil s kreativními experimentátory z týmu X-presion, kteří skutečně posouvají hranice tvrzení, že: „život je příliš krátký na nudné vlasy!“. Pro novou vizuální iluzi – #raincolor – použil umělecký tým nejčistší barvu IGORA ROYAL k vytvoření třpytivých zlatých a hnědných kontrastů, které zachycují světlo a vytváří pohyb připomínající déšť.

Texture Tension: Styl z přehlídkového mola – viz fota s modelkou Petra (@petrahegedus) Vlasy jsou dlouhé s plnou ofinou. IGORA ROYAL barva je vrstvená. Umožnily to různé varianty techniky #raincolortexture. Čím více “dešťových kapek”, tím je efekt výraznější.

Texture Tension: Styl ze salonu 1 – Bo (@bodonttryme) Varianta pro salon má podobu krátkého mikádovitého střihu s ofinou. Je vytvořený technikou #raincolorvolume. Pro výraznější 3D efekt se střídají světlejší a tmavší tóny IGORA ROYAL.

Více na:

  • essentiallooks.com
  • schwarzkopfpro.com
  • vasenprovlasy.cz

Fotografie

Komentáře