Účinky řady Metal Detox nyní i v ochranném vlasovém krému

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

L’Oréal Professionnel vyvíjí produkty Metal Detox ve spolupráci s profesionálními kadeřníky a nyní představuje bezoplachový ochranný vlasový krém proti usazování kovových částic, který dramaticky omezuje lámání vlasů a nežádoucí změny barvy. Značka L’Oréal Professionel představuje novinku: bezoplachový vlasový krém pro všechny typy vlasů, který funguje jako kompletní ochrana vlasů proti usazování kovových částic, UV záření i jako termoochrana. Tento zbrusu nový produkt, vyvinutý ve spolupráci s profesionálními kadeřníky, doplňuje nyní už nezbytnou řadu produktů Metal Detox.

„Bezoplachový vlasový krém Metal Detox je skvělým řešením pro všechny typy vlasů, při použití správného množství či v kombinaci s dalšími produkty,“ vysvětluje Sebastian Langman z USA, expert na barvení, balayage a zesvětlování vlasů. „Jedinečná konzistence: výrazný krémový gel, který vás překvapí,“ říká Washington Nunnes z Brazílie, expert na barvení, balayage a zesvětlování vlasů.

Při každém mytí vlasů se do vlasového vlákna dostávají částice mědi obsažené ve vodě, což může vést k lámání vlasů a nežádoucím změnám barvy. Nejnovější inovace od Metal Detox – řada převratné vlasové péče, která chrání vlasy před usazováním kovových částic – obsahuje nejen Glicoamine, hvězdnou molekulu dostatečně malou na to, aby neutralizovala kovové částice uvnitř vlákna zodpovědné za lámání vlasů a změny barvy, ale nyní i UV filtry, které chrání vlasy před UV paprsky.

Nepřekonatelné složení ochranného vlasového krému Metal Detox v sobě kombinuje mnoho výhod: účinnou ochranu proti lámání vlasů, dlouhotrvající barvu, ochranu proti tepelnému stylingu i UV paprskům. Dosahuje úžasných výsledků nejen v boji proti lámání vlasů, ale i proti nežádoucím změnám barvy.

  • Vlasy jsou chráněné proti poškození způsobenému UV zářením i proti působení tepla až do 230 °C.¹
  • Odstraňuje až 48 % mědi z vlasů. ²
  • Rychle tající textura, která se okamžitě vstřebává bez zatížení.
  • Hydratace vlasů po dobu 72 hodin: efekt hloubkové hydratace. ¹
  • Dlouhotrvající účinek proti krepatění: o 83 % definovanější vlasy.¹
  • Pro všechny typy vlasů.

„Jeho účinky jsou ohromující. Jsou zřejmé na pohled, okamžitě si jich všimnete, s výrazným kosmetickým výsledkem: uhlazené, lesklé a hebké vlasy, zacelené roztřepené konečky,“ říká Washington Nunnes z Brazílie, expert na barvení, balayage a zesvětlování vlasů.


¹ Instrumentální test.

² Obsah mědi po 10 aplikacích.

³ Instrumentální test s koncentrovaným olejem Metal Detox.

4 Neovlivňuje výšku zesvětlení ani účinnost barevných pigmentů během procesu barvení.


Uvnitř vlasového vlákna: Objev L’Oréal Professionnel v boji proti kovovým částicím, nyní v kombinaci s UV filtry.

Účinky bezoplachového krému jsou poháněny Glicoamine, jedinou molekulou, která odstraňuje kovové částice z vlasového vlákna. Protokol Metal Detox snižuje lámání vlasů a nežádoucí změny barvy. Řada Metal Detox je obohacena o nové gesto, které navíc chrání všechny typy vlasů před UV zářením.

Společný 7letý výzkum společnosti L’Oréal Professionnel s Ioanninskou univerzitou přinesl své ovoce ve formě poznání, že je to přítomnost kovových částic uvnitř vlasového vlákna (ne na jeho povrchu), která výrazně ovlivňuje barevné výsledky a způsobuje lámání vlasů. Během procesu barvení na sebe uvnitř vlasového vlákna vzájemně působí kovové částice a oxidanty obsažené v barvicí směsi, což způsobuje lámání vlasů a nežádoucí změny barvy. Nyní díky molekule Glicoamine, stěžejní inovativní složce řady Metal Detox, dokáže celý protokol – zahrnující šampon, masku, koncentrovaný olej a ochranný vlasový krém – snížit lámavost vlasů o 97 %³ a uchovat 100% věrnou dlouhotrvající barvu. 4 Profesionálové profesionálům a všem milovníkům vlasů pro maximální ochranu.

Smyslový zážitek s novým gestem v produktové řadě Metal Detox.

Nové složení tohoto lehkého vlasového krému chrání vlasy před poškozením způsobeným UV zářením, které vlasy vysušuje. To vede k nadměrnému tření vlasů, jejich hrubosti a následnému lámání. Složení bezoplachového vlasového krému Metal Detox je obohacené o 1 % Glicoamine, který účinně odstraňuje nadbytečné kovové částice – viníky fotodegradace. Nové lehké krémové složení přináší smyslovou texturu a hebkost.

„Aplikace vlasového krému je jednoduchá a příjemná: snadno se roztírá, nezanechává pocit mastnoty,“ potvrzuje Sebastian Langman z USA, expert na barvení, balayage a zesvětlování vlasů.

Vlasová vůně s výrazným podpisem.

Charakteristická vůně speciálně navržená pro bezoplachový krém Metal Detox přináší nezapomenutelný a návykový zážitek. Nastupuje v citrusových vysokých nótách citronu a bergamotu, srdce patří citronové trávě, zatímco základ tvoří hřejivá vůně guajaku a ambry.

Nový ochranný vlasový krém Metal Detox byl vyvinutý ve spolupráci s profesionálními kadeřníky.

Tento inovativní produkt přináší vlasům okamžitou hydrataci a ochranu před dopady tepelného stylingu. Zapojení profesionálních kadeřníků i vědeckých výzkumníků do procesu vývoje nových produktů umožňuje značce L’Oréal Professionnel vytvářet stále inovativnější a efektivnější řešení, která pozvedají kadeřnickou profesi.


Nový ochranný bezoplachový vlasový krém Metal Detox bude k dispozici v salonech L’Oréal Professionnel od 1. května 2023

Fotografie

Komentáře