Víte, co je hydrodermabraze? Využijte její mimořádné účinky na pleť!

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Procedura s tajemným názvem hydrodermabraze se stala hitem posledních let v oblasti přístrojového omlazení a péče o pleť. Pomáhá účinně řešit většinou kosmetických problémů a je vhodná téměř pro všechny. Co získáte tímto kosmetickým vyšetřením? Jak probíhá hydrodermabraze?

Co je hydrodermabraze?

Kosmetická procedura hydrodermabraze (aquapeeling) je ideálním řešením přístrojem pro hloubkové čištění pleti a její intenzivní hydrataci. Jedná se o ošetření pleti, které ji vyčistí, omladí a barevně sjednotí. Tento kosmetický hit v oblasti omlazování přístrojovou technikou přináší nebolestivé ošetření s unikátním účinkem. Kromě odstranění odumřelé a zrohovatělé kůže odstraní i veškeré nečistoty včetně zbytků make-upu. Po vyčištění jsou na pleť aplikovány hydratační a vyživující kosmetické produkty.

Průběh procedury hydrodermabraze

Unikátní technologie umožňuje hloubkové čištění pórů, rozpouští a doslova vysává nečistoty i mazové zátky a dokonale zjemňuje pleť. Póry zůstávají čisté. Unikátní hydro-dermabrazivní nástavec tryská úzký pramínek vody a přitom čistí pleť vysokorychlostním vakuovým sáním pomocí podtlaku. Kosmetička přejíždí po obličeji speciálním nástavcem. Tekutina mezitím hydratuje pleť. Hlavní výhodou přístroje je šetrnost. Používá pouze vodu, případně sérum dle vaší pleti.

Princip a účinky ošetření hydradermabraze

Na ošetření není třeba se speciálně připravovat, můžete si na něj odskočit i během obědové pauzy. Mezi další výhody patří i délka ošetření. Procedura trvá asi jen 30 minut, ale při pravidelném provádění přináší viditelné a trvalé výsledky. Tato kosmetická procedura má velký efekt, podpoří stimulaci tvorby kolagenu a umí provést vyčištění, peeling a hydrataci pokožky v jediném zákroku. Pleť bude vypjatá, čistá, svěží a mladistvá. Aplikuje se na oblast obličeje, krku i dekoltu.

Kdy hydrodermabrazi využít

Hydrodermabraze pomáhá řešit potíže související s:

  • poškozením slunečním zářením a
  • hyperpigmentací pleti
  • vyhlazuje jemné vrásky
  • u mastné pleti redukuje kožní maz
  • zužuje rozšířené póry
  • hydratuje
  • omlazuje pleť

Na drobné jizvy lze využít nebolestivou diamantovou dermabrazi pro odstranění odumřelých buněk a nečistot speciální diamantovou bruskou. Ošetření je vhodné pro všechny typy pleti i věkové skupiny. Díky neinvazivnosti a nebolestivosti ho snáší teenageři i dospělí.

Doporučený počet ošetření hydrodermabraze (aquapeeling)

Počet opakování se odvíjí od celkového stavu pleti, jejího biologického stáří i kombinaci s jinými ošetřujícími metodami. Pokud kosmetický salon proceduru nabízí, tato přístrojová kosmetika se doporučuje 3 až 6 sezení v intervalu 1× za 14 dnů až 1× za měsíc.

Cena hydrodermabraze

Cena za kosmetické ošetření aquapeeling se pohybuje kolem 700 Kč. Po aplikaci je vhodné chránit pleť před slunečním zářením.

Kontraindikace hydradermabraze

Mezi kontraindikace patří těhotenství, extrémně citlivá, atopická a kuperózní neboli zarudlá pleť, zánětlivé formy akné, herpes neboli opar. Ošetření se nedoporučuje pacientům s akutní virózou, bakteriální infekcí nebo při onkologickém onemocnění.

Zaujaly vás účinky ošetření hydrodermabraze? Kde vám nabídnou hydrodermabrazi?

Foto: Ehsan Ahmadi/Unsplash


Hledejte salony online na Salony-krasy.cz

Ať už hledáte kosmetičku nebo kadeřnici nebo profesionála na jakékoliv jiné ošetření pleti, či pouze potřebujete zrelaxovat, na Salony-krasy.cz najdete vše, co zrovna vaše tělo, vlasy, nehty, řasy potřebují nebo si zaslouží!

Komentáře