Vlasová mezoterapie pomoc při nadměrném vypadávání vlasů

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Po krásné a bujné hřívě touží každá žena. Bohužel ne každá z nás má to štěstí, že jí příroda takové bohatství nadělila. Některé ženy mají jemné vlasy se sklonem k vypadávání už od dětství, jiným se může struktura vlasů během života změnit. Ať tak či tak dnes existují možnosti, jak přirozenou cestou podpořit růst i kvalitu vlasů. Můžete vyzkoušet vlasovou mezoterapii, která má ověřené účinky.

Vypadávání vlasů trápí ženy i muže

Padání vlasů je velmi nepříjemné. Zejména po psychické stránce to na sebevědomí nepřidá. Ženy tento problém samozřejmě nesou mnohem hůř než muži. Je to dáno tím, že vlasová papila reaguje na každou změnu v našem těle. Ať už se jedná o hormonální změny, různé nemoci, ale také například stres.

Řešením by mohla být vlasová mezoterapie

Jedná se o neinvazivní zákrok, který dokáže omladit nejen pokožku, ale také pomoci bujné kštici. Hlavní princip mezoterapie je velmi jednoduchý. Tenkou jehličkou či válečkem s jehličkami se do kůže hlavy aplikují funkční látky, které nejen pokožku, ale především vlasové folikuly krásně vyživí. Jedná se o komplex minerálů, stopových prvků, peptidů a růstových faktorů a kmenových buněk. Výsledky jsou velmi dobré.

Jak dlouho tento zákrok trvá?

Doba aplikace je různá, obvykle trvá 30 minut až 1 hodinu. Ošetření je však nutné opakovat v pravidelných intervalech 4× až 10× za rok. Zákrok není bolestivý, ale samozřejmě záleží na každém jedinci, jak moc jej bude vnímat. Po ošetření se na pokožce hlavy může objevit malý otok či drobná modřina. Pokud by byly vpichy příliš bolestivé, což se stává málokdy, je možné aplikovat znecitlivující gel. Je třeba počítat s tím, že kůže bude následujících 24 hodin citlivější na dotyk.

Co je výsledkem vlasové mezoterapie?

  • Zlepšení vlasové pokožky
  • Zastavení nadměrného vypadávání
  • Zlepšení celkové kvality vlasů
  • Větší hustota i pevnost vlasů

Hledejte ty nejlepší odborníky na vlasovou mezoterapii:

Pro střih či barvení vlasů hledejte kadeřníky ve vašem okolí.

Komentáře