Vyhrajte 1 z 2 poukázek do salonu Klier v hodnotě 3000 Kč!

Kategorie: Soutěže

Mojekrasa

Klier – Profesionální kadeřnictví s dlouhou tradicí, které již po několik generací plní přání zákazníků. V kadeřnictvích Klier se vždy snaží být vám co nejblíže a proto neustále rozvíjí síť kadeřnictví. Kvalitní péči o vlasy garantovanou značkou KLIER si proto můžete dopřát v celé ČR.

Pro zdraví a vzhled vašich vlasů je důležitá také každodenní péče, kterou jim věnujete i po návštěvě kadeřnictví. Vlasovou kosmetiku a další vlasové produkty si proto můžete v salonech Klier rovnou zakoupit. Pokud chcete konzultovat svůj účes nebo vás zajímá nabídka naší vlasové kosmetiky, nejlépe vašemu přání vyhovíme osobně.

Soutěžte se Salony-krasy.cz o 2 poukázky do kadeřnictví Klier v celkové hodnotě 6000 Kč!

Při příležitosti kulatého výročí portálu Salony-krasy.cz si máte možnost zasoutěžit o 2 poukázky do salonu Klier dle vašeho výběru v celé ČR (každá v hodnotě 3000 Kč). Stačí jen odpovědět na jednoduchou otázku.

Soutěžní otázka

Kolika salony celkem je v České republice reprezentována společnost Klier se třemi značkami Klier, CUT&COLOR a Color Lounge?

  1. 44
  2. 56
  3. 11

Nápovědu hledejte na stránce: https://salony-krasy.cz/znacka/klier

Jak soutěžit?

Soutěž probíhá na Facebooku Salony-krasy.cz do 17.12.2017 18:00 hod. Váš tip na správnou odpověď vložte k příspěvku se soutěží Klier.

Výherci soutěže:

  • Monuš Fux (poukázka do kadeřnictví Klier)
  • Michaela Pelejová (poukázka do kadeřnictví Cut&Color)

Partneři oslav 10. výročí Salony-krasy.cz jsou

Komentáře