Vytvořte texturu zítřka již dnes pomocí nových produktů OSiS+ Long Hair Texture od Schwarzkopf Professional! (+ soutěž)

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Moderní trendy se odklánějí od uhlazeného vzhledu a chtějí odrážet více individuality, upouští se od rutiny, kdy byla péče náročná a zdlouhavá. Klienti s dlouhými vlasy dnes již touží po přirozeném vzhledu a pohybu, kterých lze snadno dosáhnout i doma, navíc by byli rádi, kdyby to v našich uspěchaných životech bylo možné udělat rychle.

Jak získat balíček produktů péče o vlasy Osis+ se dozvíte v soutěži na konci článku.

Naštěstí má Schwarzkopf Professional na tuto potřebu odpověď v podobě čtyř nových stylingových produktů pro dlouhé vlasy značky OSiS+. Super lehké a ultra suché složení nabízí okamžitou texturu a objem a zároveň dodává vašim vlasům přirozený pocit a lesk.

Inovativní technologie: styling třením

Díky technologii stylingu třením přináší řada OSiS+ Long Hair Texture novou éru stylingu! Každý produkt této řady je navržen tak, aby nádherně držel vlasy, dodával jim přirozený pohyb, objem a osobitou texturu. Produkty řady OSiS+ Long Hair Texture obsahují mikročástice, které přilnou na vlasových vláknech a vytvoří jedinečný efekt. Když vlasy rozdělíte prsty a začnete je třít, částice se zapletou mezi vlasová vlákna a vytvoří nelepivou fixaci s mimořádnou strukturou, kterou můžete kdykoliv znovu aktivovat! Inovativní technologie stylingu třením podporuje lehkou strukturu, objem, zvedá vlasy od kořínků a zanechává v nich pocit křehkosti.

Vyhrajte balíček produktů Osis+!

Šanci vyhrát mají až 3 z vás, tak si pospěšte. Soutěž trvá od 16.8.2019 do 26.8.2019 23:59 hod. (včetně).

Soutěžní otázka

Kdo vyhrál poslední ročník soutěže Kadeřník roku?

Nápovědu hledejte na webu www.vasenprovlasy.cz/kadernik-roku.

Vaše odpovědi nám vložte jako komentář na Facebooku Salony-krasy.cz u příspěvku se soutěží o produkty vlasové péče OSiS+ od Schwarzkopf Professional.

Výherce bude vybrán náhodně dne 27.8.2019 a zveřejněn v sekci Výherci soutěže a na Facebooku Salony-krasy.cz.

Soutěž není žádným způsobem provozována, sponzorována nebo spojena s Facebookem a Facebook za ni neručí. Informace poskytnuté v rámci soutěže poskytuje účastník pořadateli, nikoli Facebooku.

Výherci soutěže

  • Maruška Herdová
  • Mirek Řezáč
  • Martina Kroufková

Fotografie

Komentáře