Vyzkoušeli jsme za vás: Sothys – oční sérum na povislá víčka - rozzáří váš pohled?

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

Oční víčka jsou oblastí, která dříve či později začne trápit každého. Pomoci nám s nimi může nejen estetická medicína, ale díky Sothys můžete využít i méně invazivní metody. Dokázal Sothys zastavit boj s časem?

Oční okolí má velice specifické vlastnosti. Kůže očních víček je velice tenká, citlivá na vnější vlivy, a díky své jemnosti snadněji podléhá známkám stárnutí a vlivům gravitace. Již kolem třicátého roku života můžete zaznamenat ztrátu elasticity, a sním i spojené poklesnutí očních víček. Výsledkem je unavený vzhled, který zbytečně přidává roky.

V estetické medicíně je právě tato oblast nejčastějším cílem operačních zákroků, a to i u mužů. Pokud se ale necítíte na invazivní výkon, tak právě cílená péče o pleť je může značně pomoci, obzvláště začnete-li s ní včas.

Pohled na složení

Sothys Sérum na povislá víčka je produktem, který cílí právě na tuto exponovanou oblast. Je to velice cílený produkt, který se soustředí na všechny známky stárnutí v očním okolí. Hlavní ingrediencí tohoto séra je výtažek z rostliny Sigesbeckia Orientalis, kterou zatím nevídáme v kosmetické péči příliš často, nicméně získává na popularitě díky svým účinkům na regeneraci pokožky. Extrakt z této rostliny najdete ve složení anti-age produktů na tvář i tělo, a své místo na slunci získal zejména díky posilování produkce kolagenu v pokožce, stimulaci hojení a podpoře elasticity kůže.

Test produktu

Sothys Sérum na povislá víčka má velice příjemnou lehkou konzistenci a nezanechává po aplikaci mastný film. Nemusíte se obávat jej použít pod make-up a velice rychle se vstřebává.

Při použití dvakrát denně jsem začala zaznamenávat výsledky přibližně po 14 dnech. Jelikož toho díky pracovnímu vytížení příliš nenaspím, tak mě ráno v zrcadle velmi často přivítá někdo, koho jsem doufala, že budu potkávat až tak za patnáct let.

Péče o oční okolí mi však není cizí, a proto jsem sérum aplikovala poctivě dvakrát denně i podle návodu Sothys, jež je ke shlédnutí na webu značky.

Výsledek testu Sothys oční sérum na povislá víčka

Po zhruba dvou týdnech jsem pozorovala, že oči vypadají projasněnější, pokožka je vyhlazená a celkově se můj pohled „otevřel“. Známky únavy byly méně patrné nejen na pohled, ale oční víčka mě i tolik netížila.

Příjemným překvapením bylo i to, že si výsledku všimlo moje okolí – ačkoliv se můj spánkový rytmus nezměnil, tak jsem celkově vypadala méně unaveně, což mě podpořilo v dalším používání tohoto produktu.

Hodnocení produktu Sothys oční sérum na povislá víčka

Celkově tedy musím hodnotit velice kladně, nesetkala jsem se ani s žádným podrážděním pokožky či očí. Sérum doporučím každému, koho trápí vrásky či povislá pokožka v okolí očí, a myslím, že je to skvělé řešení, jak pečovat o svá oční víčka, a v budoucnu i oddálit případný chirurgický zákrok.

Fotografie

Komentáře