Za krásou do Plzně... Nejmodernější laser v Plzeňském kraji!

Kategorie: Top salony

Mojekrasa

Největší profesionální komplexní estetické centrum v Plzeňském kraji Institut Krásy spolu s Medical Institutem otevřeli nové špičkově vybavené laserové centrum.

„Otevřením tohoto laserového centra s nejnovějším vysokoúčinným lékařským laserem pro estetické zákroky tak vycházíme vstříc rostoucímu zájmu zákazníků o moderní, neoperační a vysoce účinné metody nápravy dermatologických nedostatků, nežádoucích projevů kůže či estetických vad,“ říká ředitelka Institutu Krásy Ing. Petra Nováková a dodává: Rozšířili jsme tak naše služby nejen o další moderní přístroje, ale také náš špičkový tým o odborné lékaře specializované na laserové zákroky.

Vybraný lékařský laser pro estetické zákroky patří k naprosté technologické špičce užívané v rámci České republiky. Jedná se o laser s nejostřejším paprskem na trhu v ČR a zároveň o laser s dvojnásobným jištěním pro přesný přenos energií a čistotu paprsku. Tento laser disponuje všemi potřebnými certifikacemi kvality a bezpečnosti, mezi nimiž také mezinárodní certifikací ISO, medicínskou CE pro Evropskou Unii a nejpřísnější americkou FDA.

V novém profesionálním laserovém centru vám tak Institut Krásy v Plzni nabídne účinné řešení na široké spektrum problémů. Mezi ty nejpopulárněj­ší patří:

Odstranění

Vyhlazení a redukce

Omlazení

Nejvíce na tomto nejmodernějším laseru oceníte jeho účinky. Dokážeme odstranit celou řadu problémů během několika málo minut, bezbolestně, bez rizika a bez jediné kapky krve. Nevznikají jizvy a většina zákroků má trvalý efekt. Navíc je bezpečný pro většinu fototypů.

Institut Krásy Plzeň tak s touto novinkou přišel právě včas, neboť právě podzimní období je ideální čas pro všechna laserová ošetření.

Institut Krásy patří díky své profesionalitě, komplexnosti a inovativnosti k nejnavštěvo­vanějšímu estetickému centru v kraji a vzhledem k bohatým zkušenostem, odbornému personálu a dosaženým výsledkům má na svém kontě mnoho spokojených klientů včetně topmodelky a Miss Slovensko žijící v Plzni Andrey Verešové.

Více informací o tomto laseru na stránkách Institutu Krásy na www.institutkrasy.cz.

Institut Krásy, Bezručova 16, Plzeň – Objednávky a infolinka: +420 775 123 527

Fotografie

Komentáře