Značka Authentic Beauty Concept se stala partnerem Mercedes-Benz Prague Fashion Week FW21

Kategorie: Novinky a zajímavosti

Mojekrasa

Novým partnerem pražského týdnu módy Mercedes-Benz Prague Fashion Week FW21 se stala značka Authentic Beauty Concept, a to ve spolupráci se sítí partnerských kadeřnických salonů Toni&Guy. Mercedes-Benz Prague Fashion Week FW21 se uskuteční od 30. dubna do 6. května 2021.

Authentic Beauty Concept je ucelená prémiová značka profesionálních vlasových produktů vytvořená týmem jedinečných kadeřníků a technologů. Produkty Authentic Beauty Concept jsou vyvinuty s ohledem na udržitelnost. Obsahují veganské ingredience bez silikonů, sulfátů, parabenů, umělých barviv a minerálních olejů. Až 95 % použitých surovin je přírodního původu. Jejím cílem je zahájit v každém cestu k autentické kráse. Tyto produkty jsou dostupné ve vybraných kadeřnických salonech, mezi něž patří i trojice salonů Toni&Guy která je zároveň partnerem této módní akce.

Letos se Authentic Beauty Concept stává hrdým partnerem MBPFW, největší módní událostí v České republice. Na akci se každý rok představují nejen zavedené módní značky a návrháři, ale rovněž mladí a talentovaní designéři, kteří mají možnost předvést své umění veřejnosti.

Značka Authentic Beauty Concept klade důraz na přirozenost, autentičnost každého člověka. Její filozofie se tak setkává s trendem, který v posledních sedm letech vytváří MBPFW – revitalizovat a kultivovat autentické a jedinečné pražské lokace. Z tohoto důvodu se každý ročník uskutečňuje na jiném místě. Lokace většinou nejsou prvoplánově spojované s módou a často se jedná o místa, na něž by se veřejnost jinak nedostala nebo je zná ve zcela jiných souvislostech. Letos se týden módy uskuteční v prostoru parkoviště u haly 25 v Pražské tržnici v Holešovicích, kde vznikne autokino – MBPFW Drive-in Cinema.

Současná situace ve světě i v České republice zásadně ovlivnila fungování a realizaci kulturních akcí. Změnám se nevyhnuly ani velké projekty, jako jsou mezinárodní fashion weeky, které se naučily na aktuální situaci reagovat a akce realizovat ve formátech typu open air přehlídky či online přenosy.

Mohlo by vás zajímat

Fotografie

Komentáře