Znáte rozdíl a využití biored peelingu a biorepeelu?

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Účelem Biored Peel a Biorepeel je odstranit odumřelé kožní buňky a zlepšit vzhled pokožky. Přestože mezi nimi existují podobnosti, existují také klíčové rozdíly, které je třeba vzít v úvahu.

Biored Peel versus Biorepeel

Biored Peel je typ chemického peelingu, který využívá kombinaci kyselin k odstranění odumřelých kožních buněk a stimulaci obnovy pokožky. Je navržen tak, aby zlepšil vzhled a pocit z pleti redukcí jemných linek a vrásek, vyrovnáním tónu pleti a zlepšením textury pleti. Tento typ peelingu je vhodný pro všechny typy pleti a lze jej použít na obličej i tělo.

Biorepeel je exfoliační ošetření, které využívá kombinaci enzymů a chemikálií k odstranění odumřelých kožních buněk a podpoře obnovy pokožky. Tento typ peelingu je vhodný pro všechny typy pleti a lze jej použít na obličej i tělo. Je navržen tak, aby redukoval jemné linky a vrásky, zlepšil tón pleti a zlepšil texturu pleti.

Hlavním rozdílem mezi Biored Peel a Biorepeel jsou jejich složky. Biored Peel využívá kombinaci kyselin, zatímco Biorepeel využívá enzymy a chemikálie.

Biored Peel je navržen tak, aby poskytoval hlubší peeling než Biorepeel, takže je účinnější při redukci jemných linek a vrásek, sjednocení tónu pleti a zlepšení textury pleti. Biored Peel však může způsobit větší podráždění a zarudnutí než Biorepeel.

Je důležité vybrat správný peeling pro váš typ a stav pleti. Pokud hledáte intenzivnější ošetření, Biored Peel může být lepší volbou. Pokud však hledáte jemnější ošetření, u kterého je méně pravděpodobné, že způsobí podráždění a zarudnutí, pak může být Biorepeel lepší volbou.

Fotografie

Komentáře