Ztratila vaše pleť po Vánocích šťávu?

Kategorie: Top salony

Mojekrasa

Svátky jsou za námi a možná si ráno, při pohledu do zrcadla říkáte, jestli to za to stálo! Kvůli všemu tomu shonu, nákupům, pečení, úklidu a péčí o rodinu či blízké jste vůbec neměla čas sama na sebe. Celý advent jste se snažila vytvořit doma příjemnou sváteční atmosféru a teď na vás ze zrcadla kouká tvář, podobná té v pubertě – mastné čelo, hrubá pleť, sem tam pupínek, tady nějaká šupinka na kůži. Vaše pleť prostě ztratila šťávu, a tak ji pojďme spolu opět najít!

Jaké příčiny se objevují nejčastěji?

Zhoršení stavu pleti vždy značí, že je v našem životě udála nějaká změna. Pojďme si zrekapitulovat poslední měsíc. Opravdu se nic neobvyklého nestalo? Vážně? A co to spořádané cukroví, řízky, salát, svařáky, ponocování? Pořád nic? Ani žádný stres? Je to stejné jako po vytrvalém běhu, po kterém je třeba se protáhnout, dodat tělu živiny, a nakonec zasloužený odpočinek. Pokud tohle ošidíme, druhý den nevstaneme z postele. Podobné je to i s pletí, která si zaslouží po dlouhém prosincovém maratonu trochu regenerace.

Možná vás teď napadne, že nejlepší bude zaběhnout cestou z nákupu do nejbližší drogerie pro pleťovou masku, ale jste si jisté, že znáte její aktuální stav, a že tím situaci spíš nezhoršíte?

Svěřte se do rukou profesionálů

Kosmetický salon SlimFOX vsází na zkušenosti firmy Laboratoires Renophase, která se již 30 let soustředí na výzkum buněčné regenerace v es­tetické dermatologii a pro znovuoživení vaší pleti doporučuje:

Chemický peeling Renophase 

Pomáhá navrátit pleti její hutnost, pevnost, vypnutí a vyhlazení. V synergickém spojení se světelnou terapií dává zcela nový rozměr obnově a omlazení nejen pokožky obličeje, ale také krku a rukou. Tyto chemické peelingy jsou spojené s LED fotoaktivací. Středem zájmu je aktivace mitochondrií, které zvyšují energetickou produkci, působí protizá­nětlivě a zvyšují produkci elastinu. Struktura pokožky se progresivně mění. Její textura je omlazena. Tato synergie násobí výsledky a dlouhodobě je udržuje. Pleť reaguje již po prvním ošetření.

Peeling s kyselinou mandlovou

Jedná se o jemný povrchový peeling s kyselinou mandlovou a glukonolaktonem pro citlivou až normální pokožku. Rozjasní a vyhladí, reguluje produkci mazu a je melano-korektor. Vhodná je pro pleť, kterou trápí:

• mastná pokožka s nedos­tatky,

• pigmentové skvrny,

• mdlý tón,

• nesjednocený tón,

Tento peeling zbavuje pokožku zrohovatělé vrstvy. Návrat k fyziologické exfoliaci dodá pokožce lepší uspořádanost, strukturu a buněčnou pohodu. Tón pleti se rozjasní, pokožka je na pohled zdravější, její textura zjemněná a póry stažené. Díky glukonolaktonu je pleť hloubkově hydratovaná a neuvěřitelně zjemněná.

Najděte si pro sebe čas a dopřejte své pleti to, co potřebuje. Vždyť si to zasloužíte!

Aktuální akce

Pleťové peelingy Renophase v kosmetickém salonu SlimFOX do konce ledna za zvýhodněnou cenu!

Fotografie

Komentáře