Zveřejněte své beauty školení zdarma na Salony-krasy.cz a oslovte tisíce profesionálů!

Kategorie: Blog

Mojekrasa

Rádi bychom Vám představili naši novou kategorii v sekci Inzerce, která se zaměřuje na beauty školení. Tato kategorie je určena nejen pro salony krásy, ale i pro profesionály jako jsou kadeřníci, pmu artisté, kosmetičky, maséři, tatéři, lash artistky, brow artistky a další.

Jaké jsou výhody inzerce kurzu či školení na Salony-krasy.cz?

Vložení inzerátu na salony-krasy.cz má několik výhod:

  • Jedním z hlavních důvodů je to, že tuto kategorii navštěvují pouze lidé, kteří se zajímají o beauty a kosmetiku. To znamená, že vaše inzerce bude mít vysokou relevanci a bude cílit na správnou cílovou skupinu.
  • Další výhodou je možnost detailního popisu vašeho školení a jeho zaměření. Můžete specifikovat, zda se jedná o školení v oblasti úpravy vlasů, kosmetiky, nehtového designu, tělové péče, tetování a mnoho dalšího. To pomůže potenciálním zájemcům vybrat si právě vaše školení.
  • Zdarma – Vložení inzerátu na salony-krasy.cz je zcela zdarma, takže se nemusíte obávat žádných poplatků za vložení vašeho inzerátu.
  • Bez registrace – Nemusíte se registrovat, abyste mohli vložit inzerát, což usnadňuje proces vložení inzerátu a ušetří vám čas.

CHCI VLOŽIT KURZ NEBO ŠKOLENÍ, WORKSHOP, PREZENTACI

  • Neomezený obsah – Salony-krasy.cz vám umožňuje vložit do inzerátu neomezený počet slov, což znamená, že si můžete podrobně popsat nabízené školení.
  • Cílená cílová skupina – Salony-krasy.cz je specializovaným portálem pro kosmetiku a krásu, takže vaše inzeráty budou cílit na specifickou cílovou skupinu, která hledá právě to, co nabízíte.
  • Viditelnost kurzu – Salony-krasy.cz je oblíbenou webovou stránkou pro kosmetické profesionály a zákazníky, takže inzeráty na této stránce získávají vysokou viditelnost.

Věříme, že naše nová kategorie v sekci Inzerce bude pro Vás přínosem a pomůže Vám lépe propagovat vaše beauty školení, kurzy a workshopy.

CHCI VLOŽIT KURZ NEBO ŠKOLENÍ, WORKSHOP, PREZENTACI

S pozdravem,

Tým Salony-krasy.cz

Komentáře