Color Lounge by KLIER - Nový kadeřnický salon, který zaujme designem i službami

Kategorie: Top salony

Mojekrasa

Společnost Frisör Klier je největší sítí kadeřnických salonů v České republice s dlouhou tradicí. V letošním roce slaví již 20 let na českém trh a k dvacátým narozeninám si nadělila krásný dárek. Nový luxusní salon, který se svým designem a portfoliem produktů vymyká ostatním salonům této značky. Color Lounge je designový salon, který byl otevřený v říjnu letošního roku v nově zrekonstruovaném Centrum Chodov.

Nový salon byl výzvou a také dárkem k 20. narozeninám společnosti

Nový salon Color Lounge byl pro společnost KLIER výzvou, kterou museli zvládnout realizovat v poměrně krátkém časovém úseku. „Byli jsme osloveni obchodním centrem, zda umíme postavit ještě luxusnější salon, než jsou námi provozované dva koncepty na českém trhu – KLIER a CUT&COLOR. Od samotného nápadu po realizaci uběhlo 10 měsíců. Byla to zábava, zažili jsme ale i náročné momenty – každý detail v salonu byl důkladně promyšlen a téměř každý prvek vyroben na míru. Ale dokázali jsme si, že umíme postavit salon i na míru,“ říká Tereza Benátčanová marketingová manažerka společnosti FRISÖR KLIER správní s.r.o. “Záměrem bylo postavit salon, který svým vzhledem bude zapadat do nově otevírané části obchodního centra. Salon, který nebude genderově vyhraněný, salon minimalistický, přesto útulný, salon, který bude splňovat trendy dnešní doby, kterým je otevřený a přehledný vstupní prostor, současně bude zachováno soukromí zákazníka. Myslím, že tohle vše se nám podařilo,“ doplňuje Tereza Benátčanová.

Salon Color Lounge rozšiřuje portfolio služeb, které salony KLIER v Čechách nabízejí již 20 let. Nový salon je tak dárkem, který si společnost ke svému výročí nadělila.

Neotřelý designový prvek: 8 kilometrů řetízků

Na první pohled zaujme designové řešení, stěny salonu jsou pokryté černými řetízky, které připomínají pramínky vlasů, pokud by se tyto řetízky spojily, měřily by dohromady 8 kilometrů! „Řetízky jsou přímou reminiscencí k vlasům, jako média, se kterým se zde pracuje. Celý prostor jsme navrhli v neutrálních tónech, aby nijak neovlivňoval barevné vnímání nových účesů i barev. Tomu jsme podřídili i tonalitu osvětlení. Jediným výraznějším akcentem v jinak černobílém prostoru je použití měděných prvků, jako jsou police, recepce, či kování u vestavných skříní. Pracovní plochy u recepce a kadeřnických míst jsou vyhotoveny v masivním dubovém dřevě, které je zateplujícím kontrastem k mědi a zároveň příjemným materiálem v rámci haptiky,“ říká designér Roman Vrtiška, jehož studio design salonu navrhovalo.

Salon pro náročného zákazníka

Salon Color Lounge je primárně určen pro náročného zákazníka. Tomu je přizpůsobena nabídka sužeb i produktů, s nimiž se v salonu pracuje nebo je možné si je zde zakoupit. V designových poličkách nového kadeřnictví se nabízí ta nejluxusnější vlasová kosmetika, která je v současné době na trhu. Produktům v péči o vlasy vévodí značky Paul Mitchell, Oribe či Kérastese. Paul Mitchell je kultovní značkou, která v Color Lounge zastřešuje také barvící systém. Do salonu Colour Lounge je možné objednat se na vybranou hodinu, nebo se svěřit do rukou proškoleného personálu bez objednání.

Podívejte i na další pobočky Klier v ČR – profil značky Klier

Fotografie

Komentáře