Dopřejte si vysněnou exotickou dovolenou. Víme, kde se vám bude líbit!

Kategorie: Styl

Mojekrasa

Plánujete nezapomenutelnou dovolenou, ale nevíte si rady s výběrem destinace? Pokud vás láká exotika, není jediný důvod, proč byste si ji měli upírat. V následujících řádcích vám představíme naše horké tipy na atraktivní zájezdy, které pořádá zavedená cestovní kancelář Redok Travel.

Načerpejte inspiraci a sbalte si kufry! Vaše příští exotická dovolená je na dosah ruky…

Velký okruh napříč národními americkými národními parky

Co takhle exotická dovolená za „velkou louží“, ale tak trochu jinak, než jak ji prezentuje většina cestovek? Spojené státy americké nabízí mnohem krásnější panoramata než jsou mrakodrapy ve velkoměstech. Severoamerická příroda je fascinující a to nejlepší najdete ve zdejších národních parcích. CK Redok Travel vás zavede do legendárního Yellowstonského národního parku, rezervace Navahů nebo národního parku Sequoia. Poznáte kolorit Los Angeles, Las Vegas a San Franciska a navštívíte všechna nejpoutavější místa, která jsou prošpikována unikátními přírodními úkazy a významnými památkami.

Exotická dovolená na Madagaskaru

Ostrov Madagaskar proslavila série populárních animovaných filmů, což ovšem neznamená, že by se do něj turisté nehrnuli i předtím. Naopak – místo, kde se příroda po miliony let vyvíjí naprosto izolovaně od okolního světa, nabízí nespočet lákadel a stoprocentně zaujme každého, kdo miluje deštné pralesy a skvělé koupání v průzračných vodách. Madagaskar, to jsou lemuři a jiné endemitické druhy, které nenajdete nikde jinde, tisícileté baobaby, posvátná jezera a svébytná kultura. Potřebujete snad další důvody, proč se vydat za dobrodružstvím právě zde?

Za exotikou na Srí Lanku a Maledivy

Na závěr jsme si nechali exotickou dovolenou, kdy objevíte krásy souostroví Maledivy a Srí Lanky. Představte si, jak se kocháte pohledem na čarokrásné písčité pláže lemované palmovými háji. Oddáte se šnorchlování v blízkosti korálových útesů a budete pozorovat pestrobarevné mořské živočichy v neuvěřitelném podmořském světě. Zažijete exotickou dovolenou v nefalšovaném tropickém ráji a pravděpodobně se již nebudete chtít vrátit zpět.

Nevybrali jste si? Nabídka CK Redok Travel je mnohem pestřejší

Ač je to nepravděpodobné, možná vás lákají jiné destinace. V tom případě si důkladně prohlédněte aktuální nabídku CK Redok Travel. Mimo jiné v ní najdete luxusní dovolenou ve Spojených arabských emirátech, velký okruh jižním i severním Thajskem, vánoční New York a polární záři na Islandu a spoustu dalších atraktivních poznávacích zájezdů. Cestovní kancelář Redok Travel působí na trhu již od roku 1996 a během své mnohaleté působnosti uspokojila tisíce klientů. Chcete-li cestovat bez zbytečných problémů a zbytečně neztrácet čas zařizováním, jednoduše si vyberte zájezd a zbytek nechte na zkušených profesionálech z cestovky. Další informace najdete na www.redoktravel.cz.

Komentáře