Formování postavy bez cvičení? Zkuste LPG masáž

Kategorie: Zdraví a hubnutí

Mojekrasa

LPG masáž, také známá jako Lipomassage, je inovativní ošetření tvarování těla, které je navrženo tak, aby přetvořilo postavu, zmírnilo celulitidu a zlepšilo texturu pokožky. Ošetření je neinvazivní a využívá přístroj, který kombinuje tlak, masáž a radiofrekvenci ke stimulaci přirozeného procesu regenerace tkání v těle.

Výhody LPG masáže

Masáž je zaměřena na celulitidu, zpevňuje a tonizuje pokožku, redukuje tuk a snižuje výskyt strií.

Jak probíhá LPG masáž

Při masáži LPG bude terapeut pomocí přístroje masírovat tělo lehkým sáním a tlakem. To se provádí za účelem zacílení na konkrétní oblasti těla, které je třeba formovat a tónovat. Zařízení bude mít také speciální nástavec, který využívá radiofrekvence ke stimulaci buněk, zlepšuje texturu pokožky a redukuje celulitidu. Celý proces trvá přibližně hodinu a pro dosažení nejlepších výsledků se doporučuje absolvovat sérii ošetření v průběhu několika týdnů.

Cena LPG masáže

Cena LPG masáže se může lišit v závislosti na délce, ošetřované oblasti a počtu požadovaných sezení. Obecně se cena může pohybovat od 1000 Kč – 1200 Kč (celé tělo).

Pro koho není vhodná LPG masáž?

  • Lidé s kardiovasku­lárními problémy by se měli vyhýbat LPG masáži. Masáž funguje tak, že zvyšuje průtok krve a krevní oběh v celém těle. To může být nebezpečné pro osoby se stávajícími srdečními chorobami, protože to může srdce příliš zatěžovat. LPG masážím by se měli vyhýbat i lidé s vysokým krevním tlakem.
  • Těhotné ženy. Samotná masáž není pro těhotné ženy nebezpečná, problematické však může být zvýšení krevního oběhu, které masáží vznikne. Těhotné ženy by se měly vyhýbat jakékoli masáži, která zvyšuje oběh, protože může být nebezpečná pro plod.
  • Lidé s kožními problémy by se také měli vyhýbat LPG masáži. Masáž funguje tak, že se pomocí vakua vtáhne pokožka do kalíšku. To může způsobit podráždění u osob s citlivou pokožkou nebo kožními poruchami a může stav zhoršit.
  • Lidé, kteří nedávno podstoupili operaci. Masáž může zvýšit oběh, což může příliš zatěžovat oblast těla, která byla nedávno operována. To může způsobit další poškození nebo způsobit otevření rány.
  • Lidé s rakovinou Masáž může zvýšit oběh, což může způsobit šíření rakovinných buněk.

LPG masáž je účinný způsob léčby mnoha zdravotních problémů, ale není vhodná pro každého. Pokud trpíte některým z výše uvedených zdravotních potíží, vyhněte se LPG masáži. Před zahájením jakékoli masáže je vždy nejlepší poradit se se svým lékařem.

Komentáře