Igor Sedlák ve vlasové péči klade důraz na relaxační masáže hlavy

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Poslední vítěz soutěže Kadeřník roku Igor Sedlák posouvá svůj přístup k péči o vlasy k intenzivnějšímu prožitku. V jeho salonech je kladen důraz na přirozenou krásu a používání vlasové kosmetiky s přírodním složením. S tímto přístupem koresponduje i jeho propojení se značkou Authentic Beauty Concept a budování úplně nového salonu, který bude přírodní oázou, kde prožijí zákazníci příjemné okamžiky plné relaxace, propojení s přírodou a především unikátní uvolňující masáže hlavy.

Chystáte se otevřít nový salon, v čem bude jiný?

Velmi nám záleželo, aby samotná stavba byla svojí architekturou zajímavá a salon měl dostatek přirozeného světla, proto jeho dvě stěny budou prosklené, dojde tak k propojení salonu se zahradou. Chceme vytvořit místo, které bude pro lidi oázou klidu, kde zapomenou na stres a shon z běžného dne. Zkuste si představit , že přijdete do salonu, kde cítíte vůni trávy, stromů, slyšíte zpěv ptáků a cítíte svěží závan vzduchu. To vše vás příjemně zbaví i té poslední stresující myšlenky a vy pocítíte příjemné uvolnění. Po nabarvení vlasů přejdete pár kroků a posadíte se na terasu, kde si vychutnáte v klidu šálek horké kávy. Tuto harmonickou atmosféru jsme se rozhodli zachovat i při nepříznivém počasí, proto ve vnitřních prostorách vybudujeme živou zelenou stěnu s podobně uklidňujícími účinky.

Čím vás oslovil Authentic Beauty Concept?

Authentic Beauty Concept mě oslovil celkovým přístupem, který není jenom o skvělých produktech, ale o celkové filozofii skutečné krásy a návratu k čisté přírodě.

Jak se mění přístup k péči o vaše zákaznice?

Hlavní důraz je kladen na relax a propojení s přírodou. Klientům jsou více dopřávány chvíle plné odpočinku, ať už v podobě zklidňující masky na oči, jemné techniky relaxačních masáží hlavy a tak dále.

Jak důležité místo má v poskytované péči masáž hlavy?

Jedná se velmi důležitou součást péče v našem salonu. Odborná masáž hlavy přináší našim klientům příjemnou úlevu. Klient je příjemně naladěn a tato pozitivní energie se šířím mezi klientem a kadeřníkem.

Používáte speciální techniky masáží?

Máme osvědčené masážní techniky, které ale chceme více rozvíjet pod vedením zkušené odbornice na masáže, která má 4 roky zkušeností s masážemi v salonu v Indii.

Je masáž hlavy pro každého klienta?

Určitě není pro každého, ale jsme tu od toho, abychom naše zákazníky učili, že návštěva salonu není jen o barvení a stříhání, ale také o odpočinku a načerpání energie.

Užívají si tuto péči více ženy než muži?

Náš salon se více specializuje na dámskou klientelu, ale nikde není psáno, že si muž nezaslouží také více pozornosti v podobě masáže. Někdy mám pocit, že si to i některý muž umí více vychutnat než žena.

Mohlo by vás zajímat:

Komentáře