Jak získat ideální tvar obočí přirozeně? Zkuste vymodelování pomocí laminace obočí!

Kategorie: Obočí

Mojekrasa

Laminace obočí neboli Bio fixace obočí je forma narovnání a vymodelování přírodního obočí, které se neposedně kroutí všemi směry nebo je třeba řídké. Tato unikátní technika vám perfektně zvýrazní, vyživí a zafixuje obočí do ideálního tvaru.

Laminace obočí dokáže jeho křivku zvýraznit, posílit, zafixovat a narovnat všechny chloupky, které nerostou tím správným směrem. Vaše obočí díky této unikátní technice získá větší objem, opticky se zahustí a dokonale vyživí. Tato jedinečná procedura posiluje poškozené chloupky a umožňuje dosáhnout u obočí požadovaného tvaru. Efekt vydrží 2 měsíce a procedura zabere asi hodinu. Vy si během procedura poležíte, odpočinete a odejdete s perfektním obočím.

Výhody laminace obočí

Obočí po laminaci vypadá přirozeně, je husté a dobře upravené bez ohledu na to, v jaké situaci nebo prostředí se zrovna nacházíte. Ať už tedy jdete do divadla, nebo jste zrovna na pláži, vaše obočí prostě vypadá skvěle. Pravidelný tvar obočí navíc zvýrazní vaše oči i celý obličej. Tvrdé a nepoddajné chloupky při modelaci změknou a budou držet tvar až po dobu 60 dní. Používají se přírodní ingredience, jako je panthenol, hydrolizovaný keratin a tripeptid, aminokyseliny, minerály a vitamíny. Speciální ochranný přípravek uchová pigment déle, než při klasickém barvení. Povlak vytváří ochrannou bariéru a obočí odolává vlivům vnějšího prostředí.

Kdy si zajít na laminaci obočí

Laminaci obočí oceníte v případě, že je vaše obočí tenké, roztřepené, nedrží požadovanou formu, chloupky jsou nepoddajné a potřebují správně nasměrovat a položit. Technika usměrní všechny nesprávně rostoucí chloupky a zvýrazní místy vybledlé, nevyvážené nebo prořídlé obočí. Intenzivní regenerace podpoří jeho růst a zvýrazní ho. Přírodní chloupky se vytáhnou v určeném směru, narovnají, trochu zjemní, nabarví, upraví do požadovaného tvaru a zafixují. Všechny dosud nepoddajné chloupky dokonale zkrotnou. Obočí opticky zvětší objem, zahustí se, je jednotné, plné a vždy upravené, aniž byste mu věnovali svůj čas. Získá správný tvar, který bude lichotit každému obličeji. Cena se pohybuje kolem 700 až 1 000 korun.

Postup laminace obočí

Nejprve se obočí a jeho okolí důkladně očistí, desinfikuje a ošetří. Pak se obočí vyčeše do požadovaného tvaru za pomoci speciálního gelu a kartáčku. Nanese se první fixační fáze asi na 10 minut. Následně se zase odstraní a aplikuje se druhá ustalovací fáze na dalších 10 minut. Po jejím odstranění dojde k nanesení barvy na obočí pro zachování pigmentu. Ta se zase po chvíli odstraní a přichází závěrečná úprava obočí pomocí pinzety nebo depilačního vosku. Nanesený povlak vytváří na chloupcích ochrannou bariéru, která odolá negativnímu působení okolního prostředí.

Jak po proceduře o obočí následně pečovat

Po dobu 24 hodin neaplikujte make-up na obočí, vyhněte se plavání, sauně, sprše nebo koupeli. Udržujte obočí po dobu 24 hodin v suchu. Po dobu 48 hodin po ošetření by se na obličej neměly používat žádné samoopalovací přípravky a mělo by se celkově omezit dotýkání obličeje, aby se obočí zafixovalo a dlouho si udrželo tvar.

Mohlo by vás zajímat:

Fotografie

Komentáře