Kam zajít pro inspiraci a relax?

Kategorie: Relax a wellness

Mojekrasa

Přinášime Vám přehled těch nejzajímavějších akcí věnovaných kráse pro nejbližší období léta a podzimu.

Přinášime Vám přehled těch nejzajímavějších akcí věnovaných kráse pro nejbližší období léta a podzimu.

28.8. – 30.8.2008 Móda Praha

Veletrh se bude konat již tradičně v reprezentativních prostorech Průmyslového Paláce na Výstavišti Incheba Expo Praha – Holešovice. Společně s jubilejním 10. ročníkem veletrhu jsou pro Vás připraveny významné změny a novinky veletrhu. Struktura veletrhu zahrnuje jak oděv, prádlo, módní doplňky, tak rovněž i v nové podobě obuv a kožené zboží a vytvářejí tak pole široké působnosti pro prezentaci jak tuzemských, tak samozřejmě i zahraničních firem módního světa.

19.9. – 20.9.2008 World of Beauty & Spa

Výstaviště Praha 7 – Holešovice bude dějištěm podzimní části mezinárodního veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu.

Více než 300 vystavovatelů připravuje pro dvě desítky tisíc návštěvníků opět novinky v oborech pěstící a dekorativní kosmetika, péče o tělo, přístroje pro péči o pleť a formování postavy, péče o ruce a nohy, nail design a nail art, vybavení kosmetických salonů a pracovišť, solária a opalování, vybavení pro wellness a spa, účesové trendy, péče o vlasy a vybavení kadeřnických salonů, doplňky.

České a mezinárodní mistrovské soutěže make up, nail design, Beauty Expo & Prokos Products Award, krásné ruce a nohy, nejkrásnější nohy.

1.10. – 4.10.2008 Hodiny a klenoty 2008

17. ročník mezinárodní specializované výstavy hodin, hodinek, zlatých a stříbrných šperků se uskuteční na Výstavišti Praha 7 – Holešovice.

17.10. – 19.10.2008 Žena a domov Plzeň

V Hale TJ Lokomotiva Plzeň se uskuteční 2. ročník veletrhu o bydlení a životním stylu. Členění výstavy – kosmetika, móda, vybavení domácnosti, zdravý životní styl, junior.

Komentáře