Laserový peeling - za tohle ošetření vám pleť poděkuje

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Laserový peeling je rychlé, šetrné a bezbolestné ošetření, po kterém bude vaše pleť hloubkově vyčištěná, sjednocená a krásně rozzářená. Díky jeho blahodárným účinkům a schopnosti čistit pleť do hloubky je ideálním doplňkem péče i při akné. Zklidňuje zánět, stahuje rozšířené póry a nastartuje přirozenou regeneraci pleti. Jak probíhá laserový peeling a jak na něj reaguje pleť?

Účinky a výsledky laserového peelingu

• Sjednocený tón a textura pleti

• Rozjasnění a mladistvý vzhled pleti

• Hladší a jemnější pleť

• Vyhlazení jemných vrásek

• Stáhnutí rozšířených pórů

Jak laserový peeling funguje a jaké jsou zkušenosti klientů?

Laserem se dá omladit obličej, krk, dekolt i hřbety rukou. Energie laserového paprsku pracuje dvěma směry. Zasahuje melanin v buňkách, který má na svědomí pigmentaci pokožky a rozbíjí ho na malé částečky, které se přirozeně vyloučí z těla. Hloubkově zahřívá dermis – spodní vrstvu pokožky, stahuje ji a stimuluje tvorbu kolagenu.

Recenze a zkušenosti klientek jsou velmi příznivé. Ošetření viditelně zlepšuje vzhled i znovuobnove­ní pleti.

Jak laserový peeling pomáhá při léčbě akné

Laserový peeling hloubkově reguluje zvýšenou tvorbu kožního mazu, která je hlavní příčinou tvorby akné. Současně odstraňuje odumřelé buňky, stahuje rozšířené póry a ničí bakterie způsobující záněty. Laserový peeling je vhodný pro zklidnění aktivního zánětu a regeneraci postižené pokožky i jako prevence. Tímto laserem lze odstranit i nepovedený permanentní make-up rtů a obočí, kdy je třeba počítat s otoky očí.

Zapotřebí bývá 1 až 2 ošetření podle typu pigmentu a počtu vrstev.

Výhody laserového peelingu

• Rychlost ošetření do 30 minut

• Zcela bezbolestný

• Nepoškozuje okolní tkáň

• Žádná doba rekonvalescence

• Bezpečný pro všechny typy pleti

Jak laserový peeling probíhá?

Na pokožku se nanese tenká vrstva speciální karbonové masky s obsahem uhlíku, nechá se 10 až 15 minut působit a pak se tepelně zapracuje do pokožky. Uhlík na sebe naváže nečistoty a ty se za pomocí laserového paprsku odstraní. Během ošetření je slyšet tiché praskání laserového paprsku a ucítíte lehké prohřátí a mravenčení pleti. Po ošetření může být citlivá pleť mírně červená, což zmizí za pár minut. Omlazení pleti je viditelné už po prvním ošetření, které trvá asi 30 minut.

Jak dlouho trvá rekonvalescence po ošetření?

Výhodou laserového peelingu je absence rekonvalescence. Ihned po ošetření se můžete věnovat obvyklým aktivitám. Minimálně 2 týdny po ošetřené používejte opalovací krém s SPF 50. Laserový peeling si můžete dopřát 1× za 14 dní či 1× měsíčně pro dlouhodobou stimulaci kolagenu, omlazení a sjednocený tón pleti, nebo i jednorázově 1 až 2 dny před událostí, kdy chcete vypadat skvěle. Cena se pohybuje kolem 1 700 Kč za jednu oblast, ošetření celého obličeje od 8 000 Kč.

Laserový peeling a kontraindikace

Ošetření laserovým peelingem je zcela bezpečné. Nedoporučuje jen se těhotným a kojícím ženám, při akutní viróze, bakteriální infekci, onkologickém onemocnění, zánětlivých procesech v místě ošetření, oparu či podezření na maligní kožní nádor.

Zaujalo vás ošetření pleti se skvělými účinky? Hledáte salon či kliniku, kam zajít na laserový peeling?

Mohlo by vás zajímat

Komentáře