Leoš Mareš By BOMTON

Kategorie: Styl celebrit

Mojekrasa

Vypadat dobře není výsadou pouze žen. Ve studiích BOMTON to moc dobře vědí a v oblasti kadeřnictví, kosmetiky, manikúry, spa & wellness a inovativního cvičení POWER CONCEPT nabízí svým klientům služby již 20 let. Po oficiálních vizuálech, nafocených při příležitosti kulatých narozenin s dlouholetou klientkou a tváří BOMTONu Danielou Peštovou, proto následují také vizuály pánské. Tři looky pro tři různé příležitosti a jeden charismatický muž… Leoš Mareš představuje klienta BOMTONu, který má svůj styl, nebojí se experimentovat, ale přitom vždy působí přirozeně.

Leoš nevyužívá kadeřnických služeb sám, často sebou do studií vezme i své syny. BOMTON se tak někdy stává mj. i místem malých rodinných sešlostí, kde si dokonalou péči užijívšichni členové rodiny. Motto studií BOMTON, které zní: „Beauty is what we do…,“ jenom potvrzuje, že vybraný styl není otázkou věku či pohlaví.

Práci na Leošových vlasech odvedlo kadeřnické duo Colour Technician – Master Senior Jan Balcařík a Avantgarde Specialist – Master Senior Jana Langmajerová. Účesy na vizuálech jsou variabilní, hodí se na různé příležitosti, ale přitom žádnému nechybí mladistvý nádech. „První vizuál reprezentuje serióznost a neústupnost byznysu,” vysvětluje své ideje jedna z nejlepších českých kadeřnic Jana Langmajerová. „Druhý střih symbolizuje drzý a mladistvý životní styl městské ulice, který momentálně patří k posledním trendům v pánských střizích. Poslední účes s viditelnou pěšinkou na straně působí elegantním a zároveň uvolněným dojmem. Kromě každodenního nošení je vhodný také pro večerní příležitosti.”

Kombinace těch nejlepších vlasových odborníků a kreativního teamu tvořeného ze známého stylisty Jana Králička a uznávaného fotografa Matuše Tótha nemohla dopadnout jinak než skvěle.

Při tvorbě stylingu byla použita švédská značka Sachajuan, která je známa kvalitním složením za použití výhradně přírodních esencí. Majitelku studií BOMTON Romanu Kadlec uchvátila při návštěvě USA natolik, že ji kromě zaměstnanců v americkém studiu v Sarasotě nyní používá i český tým. Sachajuan se tak stala synonymem kvalitní péče o vlasy, která je pro BOMTON studia naprostým základem.

Více info o salonu Bomton naleznete na – www.salony-krasy.cz/…entrum-krasy nebo www.bomton.cz

Kredit fotografií: BOMTON

Fotografie

Komentáře