Myslete i na krásu vašeho domu! Top 3 tipy, jak vylepšit look vlastního bydlení!

Kategorie: Styl

Mojekrasa

Pokud si myslíte, že je tento článek tak trochu „mimo mísu“, jste na omylu. Krása přece existuje v mnoha rozmanitých podobách. Ano, musí vám záležet na vaší vizáži, ale uvědomte si, že i vzhled vašeho domu je extrémně důležitý. Na chvilku tedy zapomeňte na to, jak vypadáte a zaměřte se na váš domov. Není úplně snadné zařídit, aby vypadal krásně stejně jako vy. S našimi třemi tipy to ale zvládnete. Z chytrých řešení budete jistě mile překvapena!

Zaměřeno na stínění

Náš článek bude zaměřen především na stínící techniku. Tato technika má pro domácnost hned několik přínosů. Je vidět zvenčí, takže má podíl na vnější kráse domu. Zajišťuje příjemný stín v interiéru a má tedy vliv i na komfort interiéru. Žádné jiné vybavení nemá vliv na vnější vzhled domu a současně na komfort v interiéru.

Tip 1: Látkové rolety do interiéru

Moderní architektonické trendy jednoznačně preferují jednoduché a elegantní vybavení s maximálním důrazem na účinnost. Přesně tyto podmínky splňují látkové rolety do interiéru dokonale. Nečekejte žádné přehnané tvary a linie. Čisté rovné linie na sebe nebudou nijak upozorňovat a vyzdvihnou tedy krásu ostatního vybavení. Látka pro rolety lze vybírat tak, aby zapadla do řešení dané místnosti, nebo byla třeba v kontrastu s malbou. Výšku rolet zle kdykoliv nastavit podle aktuálních potřeb.

Tip 2: Předokenní rolety

Předokenní rolety mají podobné funkce, jako rolety v interiéru, jen jsou instalovány z vnější strany oken. Tomu je také přizpůsobena jejich výroba. Předokenní rolety se vyrábí z hliníku, který má vynikající odolnost proti působení vnějších vlivů. Předností venkovních rolet je minimální propustnost světla při plném zatažení. Ovládání je jednoduché, pomocí dálkového ovladače opět nastavíte výšku zatažení podle aktuálních potřeb. Barvu rolet lze vybrat v souladu s barvou fasády domu. Schránka pro roletu nemusí být dokonce ani vidět. Existují typy schránek, které se instalují přímo do fasády.

Tip 3: Markýza pro dokonalé pohodlí na terasách

Nesmíme zapomínat ani na to, že snad všechny moderní rodinné domy jsou navrhovány s terasou. V případě krásných letních dnů by bylo hříchem sedět doma. Jenže na přímém slunci se nedá vydržet celý den. A právě tento problém se dá s markýzami snadno a efektivně vyřešit. Látka se může roztáhnout třeba nad celou plochou terasy a umožnit tak příjemné venkovní posezení s kávou nebo oblíbeným drinkem i při vysokých teplotách.

Kde najít ještě více inspirace?

Druhů stínění interiéru je samozřejmě mnohem více. My jsme vybrali ty, které nejblíže aktuálním trendům moderní architektury. Inspirací pro nás byla společnost diamond design. Tato firma je českou obchodní značkou, specialistou v oboru stínící techniky. Disponuje komplexní nabídkou jednotlivých druhů a navíc svým zákazníkům nabízí servis v oblastech návrhu, realizace a servis v oblasti interiérové a exteriérové stínící techniky, interiérových tapet a programu outdor living.

Komentáře