Nejsexi dámské vůně 2013

Kategorie: Parfémy

Mojekrasa

Právě Vám došel parfém a rády byste vyzkoušely nějakou novou vůni. Nebo jste muž hledající inspiraci na dárek pro partnerku, maminku, dceru? Náš průvodce novinkami v dámských parfémech Vám ušetří čas a pomůže snadno se zorientovat.

1. ARMANI Sì – parfémová voda s rozprašovačem

100 ml 2 515 Kč
30 ml 1 330 Kč

Parfém Sì od Armaniho vystihuje ženu otevřenou, říkající ano životu, lásce, síle, snění, svobodě i sobě samé, stejně jako hlavní představitelka této jedinečné vůně, Cate Blanchett. „Sì je můj hold moderní ženskosti, neodolatelná směs šarmu, síly a nezávislosti duše,“ říká o své vůni Giorgio Armani. Režisérka Anne Fontaine, která se ujala režie kampaně, o parfému řekla:„Když citím Sì, připadá mi jako přítomnost, osobnost, která se osvobodila a přilnula k pleti. Je velmi smyslný.“

2. CARTIER Eau De Cartier Goutte De Rose – toaletní voda s rozprašovačem

100 ml 1 325 Kč

Eau De Cartier Goutte De Rose od značky Cartier je květinová, sladká vůně pro dívky a ženy, které milují právě silně květinové vůně.

3. KENZO Flower In The Air – parfémová voda s rozprašovačem

100 ml 2 270 Kč
50 ml 1 665 Kč

Vůně Flower In The Air od značky Kenzo je novou interpretací originálního parfému Flower By Kenzo z roku 2000. Jde o moderní vůni s květinovými tóny, kterou vytvořil parfumér Alberto Morillas. Vůně se otevírá tóny červeného pepře s malinou, poté přichází na řadu květinové srdce a v závěru vůni zafixuje smyslné pižmo.

4. GIVENCHY Dahlia Noir L'Eau – toaletní voda s rozprašovačem

90 ml 1 310 Kč
50 ml 1 010 Kč

Dahlia Noir L'Eau od značky Givenchy je osvěžující vůně pro ženy. Ztělesňuje záhadnou a neobvyklou ženu, stejně jako imaginární květinu. Kombinuje temné nebezpečí s něhou, čistotou a smyslností. Parfém je živý, svěží a čilý a zároveň elegantní a smyslný. V úvodu se třpytí citrusy s neroli, které postupují v květinové srdce plné růžových lístků. Základ, který dává vůni chyprový charakter, se vyznačuje cedrovým dřevem, pačuli a pižmem.

5. HERMES Jour D'Hermes – parfémová voda s rozprašovačem

50 ml 1 675 Kč

Jour D'Hermes je květinově-ovocná vůně pro ženy. Je určena především pro okouzlující, smyslné a éterické bytosti. Na začátku omámí ovocným svěžím koktejlem. Srdce prozáří celý den bílými nevinnými květy. V závěru vůni zafixuje pižmo a ambra.

6. DKNY DKNY Women Fall – toaletní voda s rozprašovačem

100 ml 1 190 Kč

Parfém DKNY Woman Fall od Donna Karan je plný květin, vzácných dřevin a exotického ovoce. DKNY Woman Fall vyjadřuje ostrou svěžest a teplou intimní atmosféru New Yorku na podzim.

Nejslavnější a nejprodávanější luxusní parfém na světě: CHANEL No. 5 – parfémová voda s rozprašovačem

100 ml 2 910 Kč
50 ml 2 050 Kč
35 ml 1 890 Kč

Tento parfém je převedením příběhu o lásce a vášni do jedinečné vůně. Už nebudete toužit po ničem jiném, takovou magnetickou přitažlivost má parfém s vůní santalového dřeva, jasmínu a vetiveru. Chanel No. 5 má magickou moc zahalit ženu do elegance a rafinovanosti. Kdykoli nosí tento symbol ženskosti, vyjadřuje tím svůdný okamžik. Zřejmě nejslavnější parfém, byl zařazen do síně slávy FiFi roku 1987.

Fotografie

Komentáře