Novinky pánské vůně 2013

Kategorie: Parfémy

Mojekrasa

Pokud hledáte vhodný dárek pro partnera, otce nebo syna, určitě si nenechte ujít náš výběr novinek v pánských vůních.

HERMES Eau De Mandarine Ambrée – kolínská voda s rozprašovačem

100 ml 1 859 Kč

Eau De Mandarine Ambrée od značky Hermes je osvěžující vůně pro muže a ženy. Parfém nabízí teplné citrusové tóny mandarinky v kombinaci se sladkými akordy mučenky. Základ pohladí a příjemně zahřeje pokožku ambrou.

GUESS Night – toaletní voda s rozprašovačem

100 ml 580 Kč

Night od značky Guess je vůně pro mladé muže, kteří milují elektronickou a taneční hudbu, večírky a vše s nimi spojené. Jedná se o orientální, dřevitou vůni, se kterou budete na party nepřehlédnutelní.

GUCCI Made To Measure – toaletní voda s rozprašovačem

90 ml 1 580 Kč
50 ml 1 235 Kč

Značka Gucci představuje vůni pro muže Made To Measure. Ta je vyrobena přímo na míru pro muže, který chce jen to nejlepší. Gucci Made To Measure představuje perfektního mužského partnera k ikonické dámské vůni Gucci Première.

JOHN GALLIANO Before Midnight – toaletní voda s rozprašovačem

100 ml 1 360 Kč
50 ml 1 099 Kč

Before Midnight je první pánská vůně od značky John Galliano. Tato orientálně-dřevitá sofistikovaná vůně je určena pro všechny muže, kteří milují noční život a rádi se baví, pro muže oslňujícího a okouzlujícího.

BURBERRY Brit Rhythm – toaletní voda s rozprašovačem

90 ml 1 690 Kč
50 ml 1 190 Kč

Brit Rhythm od značky Burberry je kožená, dřevitá vůně pro muže. Na vytváření této jedinečné, orientální vůně se podíleli Dominique Ropion, Anne Flipo a Olivier Polge. V úvodu vůně se objevují kořenité tóny bazalky, verbeny, jalovce a kardamonu. Srdce tvoří směs pačuli a styraxu zabalená do měkké kůže. V závěru se projevují dominantní akordy jemného cedrového dřeva, ostrého kadidla a orientální fazole Tonka.

Fotografie

Komentáře