Nové trendy v oblasti masáží – masáž mušlemi

Kategorie: Relax a wellness

Mojekrasa

Masáž horkými mořskými lasturami Tokoriki pochází z exotického tichomoří. U nás se jedná o naprostou novinku mezi masážemi. Tento uvolňující relaxační rituál spojuje léčebný účinek cíleného prohřívání a intuitivní energetické polyponéské masáže. Jedná se o luxusní ošetření těla s výrazným energetickým účinkem na tělo a mysl.

Při masáži masérka napodobuje rytmickými plynulými pohyby hru vln na mořském pobřeží, tím navozuje harmonii a klid, tak důležitý pro odstranění únavy, celkového napětí a regeneraci. Sálající teplo z mušlí ohřívá pokožku, uvolňuje zatuhlé svalstvo a energetické bloky v těle. Důkladné prohřátí svalstva napomáhá odstranit bolesti zad a šíje.Zlepšuje se koncentrace, napomáhá při úpravě spánku, stimuluje krevní oběh a lymfatický systém.

Při terapii se používajímušle Lava Shells s dalšími mořskými mušlemi a panenský kokosový olej, vše se k nám dováží z oblastí Tichého oceánu. Mušle Lava Shells se zahřívají na 38 – 55°C.

Před samotnou masáží je pro uvolnění a zklidnění připravena aromaterapeutická koupel nohou s promnutím chodidel pro správné naladění a připravení k nadcházející hluboké relaxaci. Masérka potom začne s cukrovým peelingem celého těla, který zakončí osprchováním. Následuje úvodní tlaková masáž, nanesení kokosového oleje a pak již masáž horkými mušlemi. Začíná na zádech, pokračuje přes ruce, nohy, přední části těla. Mušle po celou dobu nádherně hřejí. Po masáži se nanáší kokosové máslo, aplikuje se celotělový zábal a terapie se zakončí závěrečnou harmonizací. Celá procedura trvá asi 140 minut, samotná masáž lasturami 70 minut. Cena se pohybuje od 2000 korun.

Účinky masáže jsou cítit okamžitě. Již průběh celé terapie je naprosto úžasná relaxace. Tělo i mysl jsou zrelaxované. Svaly jsou promasírované a důkladně prohřáté. Kožní póry jsou zbavené nečistot. Pokožka těla je vyčištěná, dostatečně hydratovaná a elastická.

Vzhledem k tomu, že tato skvělá relaxační masáž je doporučována především pro ženy všech věkových skupin, bývá nabízena i formou dárkových poukazů, který vždy obsahuje i malý dáreček navíc. A tak můžeme potěšit skvělou relaxací nejen sebe, ale někoho na kom nám záleží.

Komentáře