O Bag – tak trochu jiná kabelka

Kategorie: Styl

Mojekrasa

Toužila jste vždy po kabelce, kterou byste si mohla sestavit dle vlastních představ, a dokonce ji čas od času měnit? Přesně taková je kabelka O Bag, a tím výčet jejích pozitivních vlastností teprve začíná.

I plastové kabelky mohou být luxusní

Módní trh je již natolik přesycen, že se může zdát nemožné přijít s něčím novým a zcela neotřelým. Italské značce O Bag se to přesto podařilo a její designové kabelky nyní dobývají svět. Jak je to možné?

Její návrháři totiž vymysleli typ kabelky, která dokáže současně působit luxusním i sportovním dojmem. Na dovolené sehraje roli prostorné plážové tašky, v práci vám dodá originalitu. Vyrábí se ze speciálního silikonu, který je lehký, houževnatý a přirozeně také voděodolný, takže je prakticky nemožné jej permanentně ušpinit, protože se snadno umyje vodou. A ta variabilita!

Nekonečné možnosti

Dámské kabelky O Bag doslova hýří barvami. Můžete si vybrat ze širokého spektra již připravených modelů, nebo si tu svou na míru sestavit. Každá z těchto nápaditých kabelek se skládá z těla, vnitřní plátěné části a držadel.

Tělo se vyrábí v různých tvarech a velikostech, u držadel bývá na výběr mezi delší a kratší verzí, materiál je pak koženka, provaz či kůže. Plátěná vnitřní taška je volitelnou výbavou, pokud si ale přejete uzamykatelný prostor na peněženku a mobil, neměli byste ni zapomínat. Tak co, už se těšíte, jak si nakombinujete tašku svých snů?

Originalita se snoubí s praktičností

Také tak nesnášíte, když na ulici potkáte někoho s úplně stejnou taškou? S kabelkou O Bag se vám to nestane, ačkoliv je poslední dobou ohromně oblíbená a Praha je přímo zaplavená různými modely této luxusní značky.

Pokud totiž zaznamenáte, že vaše kolegyně nebo spolužačka má obdobnou verzi, stačí jen vyměnit držadla a vnitřek – rázem máte každá úplně jinou kabelku. Pokud jste se do kabelky O Bag zamilovaly, pravděpodobně jich už vlastníte několik a napadlo vás střídat jednotlivé prvky mezi sebou.

Tenhle výtvor se designérovi Emanuelu Magentovi prostě povedl!

Fotografie

Komentáře