Originální Dobro. Kolekce textilu #jsmekrasne od Dove k dostání již nyní

Kategorie: Styl

Mojekrasa

Značka Dove prostřednictvím kampaně #jsmekrasne celoročně pomáhá českým a slovenským ženám uvědomovat si svou krásu a zvyšovat tak jejich sebevědomí. Nyní jako součást této kampaně představuje Dove DOBRO. kolekci textilu s motivačními slogany, které byly vybrány z mnoha návrhů českých a slovenských blogerek, ale také široké veřejnosti.

Sortiment, jenž je dostupný na zoot.cz, zahrnuje klasické tričko, volné triko s netopýřími rukávy, mikinu a plátěnou tašku. Ženy si  mohou díky této kolekci vzít svou krásu doslova „na triko“. Výtěžek z prodeje bude věnován Nadačnímu fondu Slovak-Czech Women‘s Fund.

Kolekce textilu je potištěna čtyřmi motivačními slogany, které vystihují myšlenku, že každá žena je krásná a jedinečná, a podporují ženské sebevědomí. Vítězné nápisy z řady návrhů od blogerek, ale i široké veřejnosti vybrala odborná porota sestavená ze zástupců značky Dove, společnosti ZOOT a Nadačního fondu Slovak-Czech Women‘s Fund.

DOBRO. kolekci textilu #jsmekrasne od Dove zdobí následující slogany:

• „I‘m a woman. What‘s your superpower?“ Terezy Beranové, autorky beauty blogu Terry Make-Up Tutorials

• „Krása je úhel pohledu“ Lucie Huljakové, autorky blogu Bláznivá matka

• „Smile & Live“ autorky blogu Jane‘s Moments, Jany Hornové

• „Mohla jsem být kýmkoliv – tak jsem se rozhodla být sama sebou“ Veroniky Zubové, vítězky z řad veřejnosti

Značka Dove se rozhodla výtěžek z prodeje kolekce textilu věnovat Nadačnímu fondu Slovak-Czech Women‘s Fund, jehož posláním je přispět ke vzniku společnosti, ve které budou ženy moci plně využívat svoje práva. Fond si klade za cíl zabezpečování zdrojů na podporu prosazování ženských práv a uplatňování principu genderové rovnosti ve společnosti. Nadační fond byl založen roku 2004, působí v České republice a na Slovensku.

Fotografie

Komentáře